|

Mehmet Topal: Kıran kırana bir lig olacak

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takımların çok iyi transferler yaptığını belirterek, "Kıran kırana bir lig olacağını düşünüyorum." dedi.

Cihan
00:00 - 15/07/2013 Pazartesi
Güncelleme: 14:14 - 15/07/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehmet Topal: Kıran kırana bir lig olacak
Mehmet Topal: Kıran kırana bir lig olacak

Düzce'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolculardan Mehmet Topal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak kamp değerlendirmesinde bulunan Mehmet Topal, antrenmanların yorucu geçtiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu yorucu idmanları yaparken de eğleniyoruz. Ersun hoca çok iyi bir kamp programı hazırlamış. Şu an takım halinde herkes çok iyi çalışıyor ve mücadele ediyor. Umuyorum ki bu yaptığımız idmanların karşılığını sezon içinde alır ve sezon içinde de çalışmalarımıza devam ederiz."

"KIRAN KIRANA BİR LİG OLACAK"

Şampiyonluk beklentilerinin kendilerinde baskı oluşturup oluşturmadığı ve şampiyonluk yarışının nasıl geçeceği yönünde bir soruya da Mehmet Topal, "Baskı her zaman oluşturuyor. Bu sene lig şampiyonluğuna çok önem veriyoruz. Şampiyonluğu kazanmak zorundayız. Bu yıl şampiyonluk yarışı çok farklı olacak. Takımlar çok iyi oyuncular transferler yaptılar. Kıran kırana bir lig olacak diye düşünüyorum. Takım oyununu sahaya yansıtan şampiyonluğu elde edecektir. Biz de bunu yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sezon sonunda şampiyonluğu yaşamak istiyoruz." cevabını verdi.

"REKABET BAŞARIYI GETİRECEKTİR"

Fenerbahçe'nin orta sahada çok sayıda kaliteli isminin olmasıyla ilgili olarak Mehmet Topal, rekabetin başarıyı getireceğini söyledi.

Mehmet Topal, sahada işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını kaydederek, "Hocamız forma verdiği zamanlarda sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Beklettiği zaman da beklemeyi bileceğiz. Bu rekabet takımın başarısı için olumlu bir etken olacaktır. Ben de bütün futbolcular gibi forma şansını en üst düzeyde çalışarak yakalamaya çalışacağım. Rekabet her zaman iyidir bu rekabet de başarıyı getirecektir." ifadelerini kullandı.

TOPAL, UEFA TAHKİM KURULU KARARINI UMUTLA BEKLİYOR

Fenerbahçe'nin UEFA'daki davasıyla ilgili kararın bu hafta içinde açıklanacağının hatırlatılması üzerine Topal, herkesten daha heyecanla beklediklerini kaydederek, "Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi futbolcular için artı bir motivasyondur. Biz olumlu ve heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz. Kötü bir sonuçla karşılaşmayacağımızı umut ediyoruz." şeklinde konuştu.

"YABANCI SINIRLAMASINA OLUMLU BAKIYORUM"

Futbol Federasyonu'nun yabancı kararıyla ilgili de fikri sorulan Topal, yabancı futbolcu sınırlamasına olumlu baktığını dile getirdi. Topal, kararın yıllar öncesinden alınması gerektiğini savunarak, şöyle konuştu:

"Çok yetenekli futbolcularımızın olduğunu düşünüyorum. Kendi futbolcularımıza değer verirsek kazanmaya çalışırsak bu bizim için çok daha iyi olacaktır. Başarılar yakalayacaksak Türk futbolcularımızla yakalayalım. Geç kalınmış bir karar; ama Türk futbolcular için çok iyi oldu. Bu organizasyondan sonra umut ediyorum ki Türk futbolcusu daha iyi yerlere gelecektir. "

11 yıl önce