|

Mehmet Topal ve Tino Costa F.Bahçe'li gibi

Sarı-lacivertliler, Mehmet Topal ve Tino Costa transferleri için Valencia ile bonservis bedeli olarak 10 milyon euro karşılığında prensipte anlaştı. Mehmet'ten sonra Tino Costa da F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakınca, transfer imzaya kaldı

00:00 - 27/05/2012 Pazar
Güncelleme: 01:17 - 27/05/2012 Pazar
Yeni Şafak
Mehmet Topal ve Tino Costa F.Bahçe'li gibi
Mehmet Topal ve Tino Costa F.Bahçe'li gibi

Önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Valencia'nın iki önemli orta saha oyuncusu Mehmet Topal ve Tino Costa transferlerinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, bu iki önemli oyuncu için Valencia'ya bonservis ücreti olarak yaklaşık 10 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Milli Takım kampında bulunan ve Valencia'dan senede 1.4 milyon euro alan Topal ile yıllık 2.5 milyon euro el sıkışıldığı öğrenildi. Kamptan sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

COSTA ALEX GİBİ

Valencia'nın satış listesine koyduğu Costa'da da sona yaklaşıldı. Alex'in yerinde forma giyen Arjantinli'nin bonservis ücreti 8 milyon euro. Pazarlıklarda indirime gidilip anlaşmaya varıldığı kaydedildi.


Kulüplerinizle anlaşın gelin

F.Bahçe'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Yobo ile Ziegler, teknik direktör Aykut Kocaman ile yapılan görüşmede önümüzdeki sezon da sarı-lacivertli formayı giymeleri konusunda anlaştı. Bonservisi Everton'da olan Yobo ile İtalya'nın Juventus ekibinde bulunan Ziegler ile görüşen Kocaman'ın 'Kulüplerinizle bonservis sorunu çözün' dediği öğrenildi.




12 yıl önce