|

Mehmet Zeki Çelik 'Fransa' yolcusu

İstanbulspor forması giyen ve gösterdiği performansla A Milli Takım kadrosuna seçilen Mehmet Zeki Çelik'e süpriz bir kulüp talip oldu. Süper Lig'in büyük kulüplerinin talip olduğu oyuncu, gelecek sezondan itibaren Fransa Ligi'nde forma giyebilir.

Yeni Şafak
11:57 - 3/04/2018 Salı
Güncelleme: 11:58 - 3/04/2018 Salı
Yeni Şafak
21 yaşındaki Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor'daki performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.
21 yaşındaki Mehmet Zeki Çelik, İstanbulspor'daki performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

1. Lig'de İstanbulspor forması giyen Mehmet Zeki Çelik, sergilediği performansla sadece Süper Lig kulüplerinin değil, Avrupa kulüplerinin de takibinde.

Gelecek sezon büyük bir takıma transfer olabileceği belirtilen oyuncuya Fransa Lig 1 takımlarından Lille'in teklif yaptığı öğrenildi.

Tam Saha Dergisi'ne konuşan genç oyuncu konuyla ilgili dikkati çeken açıklamalarda bulundu. İşte Türk futbolunun yeni sağ beki olarak lans edilen oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Fransa'nın Lille takımı iki kez beni izlemeye geldi. Üçüncü gelişlerinde ise beni transfer etmek istediklerini söylediler. Nihaî hedefim Avrupa'ya gitmek. Çünkü fiziğime ve tempoma güveniyorum. Oyun bilgimi ve zekamı geliştirirsem bunu başaracağıma inanıyorum. Bundesliga'ya yakıştırıyorum kendimi. Zaten izleyen kulüpler de var ve bunu bilmek beni daha da teşvik ediyor. Dil gerçekten çok önemli. Özel bir hocam var. Yeni başladık. İlk olarak İngilizceyi öğreneceğim. Sonra gittiğim ülkeye göre dil öğreneceğim. Onun dışında özel fitness hocası tuttum. Onunla birlikte fiziğimi geliştirmek için çalışıyorum. Liseyi bitirdim, üniversiteyi açıktan okumaya devam edeceğim."


#Mehmet Zeki Çelik
#İstanbulspor
#Lille
6 yıl önce