|

Mehmet Zeki Çelik gitmek istediği ligi açıkladı

İstanbulspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve hem Süper Lig'den hem de Avrupa'dan birçok takımın transfer listesinde bulunan Mehmet Zeki Çelik, kariyeriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yeni Şafak
11:13 - 2/04/2018 الإثنين
Güncelleme: 11:29 - 2/04/2018 الإثنين
IHA
Mehmet Zeki Çelik geçtiğimiz günlerde Milli Takım kadrosuna da dahil çağrılmıştı.
Mehmet Zeki Çelik geçtiğimiz günlerde Milli Takım kadrosuna da dahil çağrılmıştı.

İstanbulspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Mehmet Zeki Çelik, Tam Saha dergisinin 161. sayısına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'den başta Beşiktaş olmak üzere bazı kulüplerin radarında olan Çelik'in kariyeriyle ilgili açıklamaları şöyle:

"Lille beni transfer etmek istediğini söyledi"

  • Fransa'nın Lille takımı iki kez beni izlemeye geldi. Üçüncü gelişlerinde ise beni transfer etmek istediklerini söylediler. Ama öncelikle dil problemimi çözmek istiyorum. Bir de Avrupa'ya gitmeden önce Süper Lig tecrübesini de kazanmam gerektiğini düşünüyorum. Belki direkt de gidebilirim gerçi, belli olmaz. Çağlar Söyüncü de Altınordu'dan Almanya'ya gitmişti. Böyle bir örnek de var. Ama Süper Lig’den de beni isteyen takımlar oldu. Açıkçası biraz kafam karışık. Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Sezon sonuna doğru düşüneceğim. Şu an maçlar devam ediyor ve ben de işime yoğunlaşmak istiyorum.

"Kendimi Bundesliga'ya yakıştırıyorum"
  • Nihai hedefim Avrupa'ya gitmek. Çünkü fiziğime ve tempoma güveniyorum. Oyun bilgimi ve zekamı geliştirirsem bunu başaracağıma inanıyorum. Bundesliga'ya yakıştırıyorum kendimi. Zaten izleyen kulüpler de var ve bunu bilmek beni daha da teşvik ediyor.



#Mehmet Zeki Çelik
٪d سنوات قبل