|

Meira Skibbe'yi adres gösterdi

İlk resmi maçındaki performansıyla şaşırtan Portekizli yıldız, 'Defansif bir görev tercih ederdim ama teknik direktörümün dediğini yapmak zorundayım' dedi.

00:00 - 15/08/2008 Cuma
Güncelleme: 01:34 - 15/08/2008 Cuma
Yeni Şafak
Meira Skibbe'yi adres gösterdi
Meira Skibbe'yi adres gösterdi

G.Saray'da kadro seçiminden dolayı eleştirilen teknik direktör Skibbe'ye bir eleştiride futbolcusu Meira'dan geldi. Steaua Bükreş karşısında çok kötü bir performans sergileyen Portekizli oyuncu, “Defansif bir pozisyonda oynamayı tercih ederdim ama teknik direktörümün dediğini yapmak zorundayım' diyerek kendisini savundu.. G.Saray'a stoper olarak alınan ancak Bükreş maçında sağda görev yapan Meira son günlerde geçirdiği hastalık nedeniyle halsiz olduğunu kötü oyununda bunun da etkisinin olduğunu söyledi.


SKİBBE RÖVANŞTAN UMUTLU

Steaua Bükreş karşısında 2-0'lık yenilgiden maçı Nonda'nın attığı gollerle beraberliğe getiren G.Saray'da tur umudu korunuyor. Teknik Direktör Michael Skibbe Romanya'ya giderken avantajlı olmadıklarının bilincinde olduklarını ifade ederek, “Rakibimizi orada yenmek için elimizde silahlar var' diye konuştu. Başkan Adnan Polat da ilk maçtaki skor dezavantajına rağmen tur şanslarının yüksek olduğunu belirterek, “Beklediğimiz bir skor elde ettik. Rövanşı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne kalacağız' dedi.


16 yıl önce