|

Meira transferinde şok

İha
00:00 - 22/07/2008 Salı
Güncelleme: 18:13 - 22/07/2008 Salı
Yeni Şafak
Meira transferinde şok
Meira transferinde şok

Galatasaray'a imza attığı yönünde iddialar sıcaklığını korurken, Portekizli yıldız futbolcu Fernando Meira transferi konusunda şok bir gelişme yaşandı.

Stuttgart'tan, Galatasaray cephesinde soğuk duş etkisi yaratan bir açıklama geldi. Yabancı savunma oyuncusu arayışlarını sürdüren ve son olarak Alman ekibi Stuttgart'la yollarını ayıran 30 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın Galatasaray'la anlaştığı iddiaları Alman ekibi tarafından yalanlandı. Konuyla ilgili açıklamayı yapan ise Stuttgart'ın sportif direktörü Horst Heldt oldu. Heldt, Meira transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Meira konusunda kendileriyle irtibata dahi geçmediğini söyledi. Heldt açıklamasında, “Galatasaray'ın Meira'yı transfer ettiğini medyadan duydum ama şu ana kadar onlar kulüple irtibata dahi geçmediler” dedi. Heldt, Meira konusunda kendileriyle sadece İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın irtibat kurduğunu da sözlerine ekledi. Heldt, Meira'nın gelen teklifler doğrultusunda kendisi için en iyi kararı vereceğini de belirtti.

Fernando Meira, Stuttgart'la olan altı buçuk yıllık kariyerini geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Alman ekibi Meira'nın yerine ise Chelsea forması giyen Hollandalı yıldız futbolcu Khalid Boulahrouz'u transfer etmişti.


16 yıl önce