|

Mellberg sesleri

Beşiktaş'ın Aston Villa'nın İsveçli stoperini gündemine aldığı iddia edildi.

Engin Albayrak
00:00 - 18/12/2007 Salı
Güncelleme: 00:13 - 18/12/2007 Salı
Yeni Şafak
Mellberg sesleri
Mellberg sesleri

Beşiktaş'ın İsveç Milli Takımı ve Aston Villa'nın stoperi Olof Mellberg'i gündemine aldığı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin biteceği ve siyah-beyazlı takımın devre arasında olmasa bile sezon sonunda mutlaka kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in Mellberg konusunda çok istekli olduğu kaydedildi. Beşiktaş'ın ayrıca CSKA Moskova'ya başvurarak Rusya liginin bitmesi nedeniyle Türk oyuncu Caner'i de sezon sonuna kadar bedelsiz kiralamak isteğinde bulunduğu öğrenildi. Bu arada kulüp internet sitesinden yapılan açıklama kafalarda soru işareti bıraktı. Açıklamada, Holosko için yapılan görüşmelerin henüz netlik kazanmadığı belirtildi.


DEVRE ARASI 2 TRANSFER

Siyah-beyazlılar diğer yandan da gönderilecek oyuncuları belirlemeye çalışıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Nobre, İbrahim Akın, Burak, Higuain ve Diatta'dan verim alamadığı için yönetime vereceği listede bu isimlerin bulunacağı öğrenildi. Sağlam takımla ilgili raporunu bu hafta sonu başkan Yıldırım Demirören'e vererek defans ve forvete mutlaka 2 transfer yapılmasını isteyecek. Sağlam'ın A.Gücü maçından sonra Demirören'e, “Bazı oyunculardan beklediğimiz performansı alamadığım yönündeki açıklamam bu futbolcuları göndereceğimiz şeklinde yorumlandı. Aldığımız oyuncular kötü değil ama takıma uyum sağlayamadı” dediği öğrenildi.


Beşiktaş'ta Sağlam fark

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde 16. haftalar itibariyle 31 puan toplayan Beşiktaş, geçen sezon Tigana ile 26, 2005-06'da Çalımbay-Tigana ile 25, Del Bosque ile de 2004-05'te 26 puan toplamıştı. Sağlam döneminde Beşiktaş'ın 20 gol atıp, 13 gol yemesi de ilgi çekti.


Delgado geç açıldı

Beşiktaşlı Delgado yeni sezonun başlamasıyla birlikte attığı goller ve takımına yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon ligde 4 gol, Türkiye Kupası'nda 2 gol atan Arjantinli futbolcu bu sezon ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında 3, Süper Lig'de 4 olmak üzere 7 gol attı.

16 yıl önce