|

Melo kapı kapı kulüp arıyor

Yönetimin takımda tutma isteğine rağmen G.Saray'dan ayrılma kararı alan Melo, alternatiflerini dahi hazırladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:19 - 26/06/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren, kazanılan iki kupada büyük pay sahibi olan Felipe Melo, ayrılığı tamamen kafasına koydu. Kendisi tatiline devam ederken transfer pazarlığı yapan menajerinin önce İnter ile görüştüğü, alternatifteki diğer kulüplerin Sevilla ve Spartak Moskova olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimine takımdan ayrılmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız, tüm olumsuz cevaba rağmen takım arayışına devam ediyor. İnter ile pazarlık masasında olan Melo'nun menajeri, orta sahaya takviye düşünen Sevilla ile de temas kuracak. Galatasaray'da yeni sezon öncesi Melo belirsizliği bir hayli uzun süreceğe benziyor. Özellikle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo'nun takımda kalmasın istiyor. İnter, Melo için 4 milyon Euro önermiş; Galatasaray ise bu rakamı az bulmuştu. Melo ise, Galatasaray yönetiminden takımdan ayrılması için kolaylık bekliyor.



DORİA'yı Galatasaray'a satıyorlar


G.Saray'ın transfer listesinde olan Marsilyalı Doria için yetkili ağızdan net açıklamalar geldi. Radio Globo'ya konuşan Sau Paulo Başkan Yardımcıs Ataide Gil Guerreiro, geçen sezonu kendilerinde kiralık geçiren Doria'yı tekrar kiralamak istediklerini belirtirken “Şu anda bu çok zor. Marsilya onu Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'a satmak istiyor” ifadelerini kullandı. Doria, G.Saray'ın stoper listesinde bulunuyor.



G.Saray'ın rakibi Crewe Alexandra!


İngiltere Football League 1 ekibi Crewe Alexandra, G.Saray'a hazırlık maçı talebinde bulundu. Tarihler uyuşursa, Crewe, G.Saray'ın kamptaki rakiplerinden biri olacak.





#melo
#galatasaray
#transfer
9 yıl önce