|

Melo olmazsa Wellington

G.Saray, Melo''dan istediği cevabı alamazsa Sao Paulo''nun ön liberosuna imzayı attıracak

Taha Güvendi
00:00 - 5/07/2013 Cuma
Güncelleme: 23:49 - 4/07/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Melo olmazsa  Wellington
Melo olmazsa Wellington

Transfer politikasında önemli bir yere sahip olan ön libero transfe-rini 8 Temmuz''da başlayacak İngiltere kampına kadar yetiştirmek isteyen G.Saray, somut adımlar atmaya devam ediyor. Sao Paulo forması giyen 22 yaşındaki Wellington ile yıllık 1,5 milyon Euro''ya anlaşmaya varan sarı-kırmızılı-lar, bir yandan da Felipe Melo''dan gelecek haberi bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim''in 2 senedir başarı ile devam eden orta saha kurgusunu değiştirme-mek için ısrarla istediği yıldız futbolcu için son teklini yapan G.Saray''ın, Melo''dan gelecek olumsuz bir haber sonrasında Welling-ton''a kiralık olarak imza attırması bekleniyor. İngiliz medyası John Obi Mikel için Chelsea ve G.Saray''ın arasında-ki pazarlığın devam ettiğini iddia etti. 16 milyon Pound isteyen Chelsea''ye karşı sarı-kırmızılıların kiralık formülünü öne sunacağı belirtiliyor.

BRUMA''DAN YEŞİL IŞIK

Galatasaray''ın ve Chelsea''nin peşinde olduğu iddia edilen Sporting Lizbon''un 18 yaşındaki genç futbolcusu Bruma''dan transferi hakında açıklama geldi. Portekizligenç yıldız, ''Lizbon''da avukatımla görüşeceğim ve geleceğim hakkında bir karar vereceğim. Şu anda tek düşüncem çalışmak ve büyümek'' diye konuştu. Portekiz basınında çıkan haberlerde, Galatasaray''ın bu transfer için 7 Milyon Euro''luk bir bütçe hazırladığı iddia edilmişti.


TOP BAŞI YAPILDI

Sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi dün ilk kez dün topla çalışma yaptı. Sabah antrenmanın ilk bölümünde performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel çalışma yapan G.Saraylı futbolcular, daha sonra ise dar alanda pas çalışması yaptılar.

11 yıl önce