|

Melo''nun yerine 3 aday

Juventus ile bonservis sorununu çözemeyen G.Saray, Breazilyalı futbolcunun alternatifleri Mikel, Teles ve Wellington''dan birini kadrosuna katmayı planlıyor

TAHA GÜVENDİ
00:00 - 2/07/2013 Salı
Güncelleme: 23:37 - 1/07/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
 Melo''nun yerine 3 aday
Melo''nun yerine 3 aday

Öncelikli hedefi ön libero transferi olan G.Saray, Melo transferinde Juventus ile yaşanan bonservis sorunu üzerine diğer alternatiflere yöneldi. Sarı-kırmızılılar, Chelsea''de forma giyen Obi Mikel, Brezilya''nın Corinthians ekibinde oynayan Ralf Teles ve Sao Paulo''da forma giyen Wellington''tan birinin transferi için girişimlere başladı. Wellington''un kulübünün 10 milyon Euro istemesi bu transferdeki en büyük engel. Obi Mikel''in Chelsea''nin başına geçen Mourinho''nun yeni sezon planları arasında yer almaması, G.Saray''ın elini güçlendiriyor. Son olarak gündeme gelen ve Brezilya''nın Corinthians takınında forma giyen Ralf Teles için 5 Milyon Euro istenirken, G.Saray bu fiyatı aşağı çekmek istiyor.

G.Saray sezonu açtı

G.Saray, 2013-14 sezonunu dün açtı. Florya Me-tin Oktay Tesisleri''nde toplanan futbolcular, sağlık testinden geçti. Kulüp bulmaları iletilen Aydın ve Gökhan Zan testten geçmedi. Kazım, Ceyhun, Culio, Yiğit, Mehmet Batdal ve Sercan ise kontrolden geçti. 7 futbolcu ise 8 Temmuz''a kadar izinli.

11 yıl önce