|

Melo'nun yerine Ozan

Galatasaray, Fenerbahçe ve Atletico Madrid gibi kulüplerin ilgilendiği, sonrasında transferinden vazgeçtiği Ozan Tufan için Bursa'ya resmi teklif yapmayı planlanıyor.

Yeni Şafak
15:28 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:25 - 20/07/2015 Pazartesi
Diğer

Galatasaray'da transfer sezonu boyunca süren Felip Melo krizi henüz son bulmuş değil. Brezilyalı yıldız, Aslan'a çektiği rest sonrası beklediği teklifleri alamadı. Çark eden Sambacı, Galatasaray'ın Avusturya kampına katılma kararı aldı. Ancak yönetim, Melo'nun bu tavrına karşı kayıtsız kalmış değil.



Talibi kalmayınca...

Brezilyalı orta saha oyuncusunun can sıkan tavırları sonrası B planı üzerinde çalışma yaptığı ortaya çıkan Dursun Özbek ve ekibi, ilk somut hamlesini yapmak üzere.



Fanatik'in haberine göre, bu plandaki adres Bursaspor, hedefteki isim ise Ozan Tufan. Başta Fenerbahçe ve Atletico Madrid gibi kulüplerin ilgi duyup, sonrasında transferinden vazgeçtiği genç yıldız için Bursa'ya resmi teklif yapılması planlanıyor.



Maliyeti düştü

Transfer döneminde önemli bir süre geçmesine rağmen, Ozan için resmi bir teklifle kapısı çalınmayan Bursaspor'un eli de eskisi kadar güçlü değil. Fenerbahçe'nin 4 milyon euro'luk teklifine '6 milyon euro isteriz' karşılığı veren Timsah'ın, bu kez daha az bir teklifte dahi pazarlık masasına oturması bekleniyor.



Galatasaray'ın ciddi talibi kalmayan Ozan Tufan için, 4-4,5 milyon euro'luk bir teklif yapacağı Bursa'nın sıcak bakması durumunda pazarlık masasına oturulacağı ifade ediliyor. Yönetimin böylece önümüzdeki sezon sözleşmesi sona eren Felipe Melo'nun alternatifini de şimdiden belirlemiş olacağı konuşuluyor.



Hamzaoğlu da devrede

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın olası bir transfer pazarlığına muhalefet etmesi bekleniyor. Bu ihtimal durumunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da bizzat Sağlam'ı arayarak, Ozan Tufan için izin isteyeceği iddiaları var. Transferle ilgili bu hafta içerisinde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.


#galatasaray
#transfer
#ozan tufan
#felipe melo
9 yıl önce