|

Menajeri açıkladı: Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılıyor mu?

Fransa Lig 1 ekibi Lille'in forması giyen Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı’nın herhangi bir takımla görüşmediğini dile getirdi.

14:26 - 12/11/2021 Cuma
Güncelleme: 14:36 - 12/11/2021 Cuma
DHA
Yusuf Yazıcı'nın Transfermarkt verilerine göre güncel bonservis değeri 20 milyon euro.
Yusuf Yazıcı'nın Transfermarkt verilerine göre güncel bonservis değeri 20 milyon euro.

Geride bıraktığımız sezonu Fransa'da şampiyon tamamlayan ve bu başarıda önemli bir pay sahibi olan Lille'in milli futbolcusu Yusuf Yazıcı hakkında, temsilcisi Adem Cebeci açıklamalarda bulundu.

"Lille teklifleri reddetti"

Fransız ekibinin Yusuf'u bırakmak istemediğini söyleyen Cebeci, “Yusuf Yazıcı’ya yapılan teklifleri Lille reddetti. Avrupa’dan Yusuf’a teklifler var ama Lille, değerini bulmadan Yusuf’u bırakmak istemiyor” dedi.

"Başkan Yusuf'u çok değerli buluyor"

Cebeci, sosyal medyada yaptığı beğeninin yanlış yorumlandığını söylerken, "Sosyal medyada yaptığım bir beğeni, Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a transfer olacağı yönünde algılandı. Yusuf Yazıcı için Lille’e Avrupa’dan teklifler geldi, temsilcisi olduğum için bize soruluyor ancak Lille, Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim sosyal medyada beğendiğim bir gönderi nedeniyle Trabzonspor’a transferi konuşulmaya başlandı ancak Trabzonlu ve Yusuf’un bir yakını olduğum için Yusuf için yazılan yazıyı beğendim. Bunu 3 ay önce de olsa 6 ay sonra da olsa beğenirdim. Transferiyle ilgili hiçbir alakası yoktur. Tabii ki Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’un böyle bir talebi olursa yetkili taraf Lille’dir. Avrupa’dan Yusuf’un durumunu soran takımlar oldu ancak Lille, Yusuf’u bırakmıyor. Yusuf Yazıcı, Lille’in bir projesi ve değerini bulmadan Yusuf’un gidişine izin vermiyor. Lille Başkanı Olivier Letang, Yusuf’un çok değerli bir oyuncu olduğunu ve en kısa zamanda bekledikleri seviyeye Yusuf’u çıkaracaklarını söyledi. Yarın şartlar değişirse yeniden değerlendirilir ve transferi konuşulur” ifadelerini kullandı.

  • 30 Haziran 2024 yılında sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı, bu sezon takımıyla çıktığı 15 maçta, 1 gol ve 1 asistle oynadı.

#Yusuf Yazıcı
#Lille
#Trabzonspor
2 yıl önce