|

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı yöneticinin WhatsApp mesajları ortaya çıktı

Sivasspor'la sezon sonunda sözleşmesi biten ve Fenerbahçe ile 4 yıllık kontrata imza atan Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaraylı bir yöneticiyle WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yendiği maç sonrası attığı mesajlar sosyal medyada gündem oldu.

20:39 - 7/08/2020 Cuma
Güncelleme: 20:54 - 7/08/2020 Cuma
Yeni Şafak
Mert Hakan Yandaş geçtiğimiz gün kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Mert Hakan Yandaş geçtiğimiz gün kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'ın uzun süre görüşmelerde bulunduğu hatta anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. İmzaların atılmasından sonra sosyal medyada ses getiren bir yazışma yayınlandı.

Yazışmaya göre Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, Galatasaraylı yönetici Şükrü Hanedar olduğu iddia edilen kişiye Fenerbahçe galibiyeti sonrasında 'büyü bozuldu' şeklinde mesaj atıyor.

Yazışmaların sosyal medyaya sızması sonrasında tarafların nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu haline geldi.

Hatırlanacağı üzere Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından "Bu süreç biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca dürüstlüğe önem verdim. Verdiğim sözlerden dönmemeye dikkat ettim ve hep arkasında durdum. Bu süreçte de konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Bunun için başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Emre ağabeye çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte neredeyse her gün konuştuk ve ne dediyse hep arkasında durdu" diyerek Galatasaray'a göndermede bulunmuştu.

Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı yönetici Şükrü Hanedar arasında geçtiği konuşulan o WhatsApp konuşması

#Mert Hakan Yandaş
#Fenerbahçe
#Galatasaray
4 yıl önce