|

'Messi'yi alabilecek iki kulüp var'

La Liga takımlarından Barcelona'nın teknik komisyon üyesi Ariedo Braida, Manchester City ve Paris Saint Germain'in (PSG) Lionel Messi'yi transfer edebilecek güçte olduklarını söyledi.

Yeni Şafak
20:59 - 9/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:00 - 9/03/2015 Pazartesi
AA
Andoni Zubizarreta'nın istifası sonrası sezon sonuna kadar görevde kalacak şekilde oluşturulan futbol şubesi teknik komisyonunda görev yapan Ariedo Braida, Esport 3 adlı Katalan spor televizyonuna yaptığı açıklamada, Maradona ve Pele ile eşdeğer gösterdiği Arjantinli futbolcu Messi için "Olağanüstü bir yetenek, inanılmaz bir hızı var. Bir uzaylı" ifadelerini kullandı.


Uzun yıllar İtalya'nın Milan kulübünde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra tecrübesini aktarmak için Barcelona'ya gelen Braida, geçmişte Messi'yi Milan'a getirmek için bir girişimde bulunduklarını hatırlatarak, "Messi'nin Barcelona'dan gitmesini neredeyse imkansız görüyorum ama Manchester City ve Paris Saint Germain'in çok paraları var. Bazen garip şeyler olur" dedi.


Katalan ekibiyle 2017-2018 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Messi'nin serbest kalma bedeli, 250 milyon avro olarak belirlenmişti.
#Barcelona
#Lionel Messi
#La Liga
#futbol
#Ariedo Braida
9 yıl önce