|

Mesut, Almanlara Ballack'ı unutturdu

İngiltere maçında harika bir futbol ortaya koyarak galibiyette büyük pay sahibi olan Türk asıllı futbolcuya övgüler yağdıran ünlü Alman futbolcu Günter Netzer, “Onu seyretmekten büyük zevk alıyorum” dedi.

00:00 - 29/06/2010 Salı
Güncelleme: 01:03 - 29/06/2010 Salı
Yeni Şafak
Mesut, Almanlara Ballack'ı unutturdu
Mesut, Almanlara Ballack'ı unutturdu

İngiltere'yi 4-1'lik skorla mağlup eden Almanya Milli Takımı'nda yine muhteşem bir futbol ortaya koyan Mesut Özil'e övgü yağdı. ARD Televizyonunda maçı yorumlayan Mönchengladbach ve Real Madrid formalarını giyen Almanların eski futbol duayeni Günter Netzer, “Mesut yine döktürdü. Sahada her yerde o vardı. Son golde attığı depar ve verdiği şık pasla ayakta alkışlanmalı. Onu seyretmekten zevk alıyorum. Bu genç bizi daha da mesut edecek” dedi.

Alman milli takımında sakatlığı nedeniyle Güney Afrika'ya gidemeyen kaptan Michael Ballack da, “Tüm takım çok başarılı bir futbol gösterdi. Bu oyunu ve bu farklı galibiyeti doğrusu beklemiyordum. Müller ile Mesut takımın en iyileriydi. Mesut yine bu maçta da meziyetlerini sergileyip çok üstün bir performans gösterdi. Mesut'un bu futbolunu devam ettireceğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı. Öte yandan Sport gazetesinin haberine göre Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek için harekete geçti. Gazete, 21 yaşındaki oyuncu için Barça'nın Hleb'i de gözden çıkardığını iddia etti.



14 yıl önce