|

Mesut Bakkal: Isıtma sistemini çalıştıramadık

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahalarında Eskişehirspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti. Bakkal ayrıca sosyal medyada gündem olan stadyumun bir kısmının buzla kaplı olmasının sebebini de açıkladı.

Yeni Şafak
17:17 - 26/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:43 - 26/11/2016 Cumartesi
AA
Sivasspor'un Eskişehirspor'la oynadığı mücadelede ortaya çıkan görüntünün sebebini teknik direktör Mesut Bakkal açıkladı.
Sivasspor'un Eskişehirspor'la oynadığı mücadelede ortaya çıkan görüntünün sebebini teknik direktör Mesut Bakkal açıkladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahalarında Eskişehirspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.



Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Bakkal, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Özelikle geçen hafta aldığımız mağlubiyet sonrası altı oyuncu rotasyonuyla enerjisi yüksek bir maç oldu. Özelikle buzlu sahadaki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Bunun devam etmesi gerekiyor." dedi.



"Isıtma sistemini çalıştıramadık
"


Bakkal, bir basın mensubunun Eskişehirsporlu futbolcuların stadın zemininin buzlu olmasını eleştirdiğini hatırlatması üzerine, "Stadyum çok güzel. Yeni stadyumun bir haftadır zemin ısıtmalarını yakmaya uğraşıyoruz. Antifriz bulamadık, yetkililere duyurulur. Bu kadar güzel bir stadyumun zemininin bu şekilde buz olmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.






Sivas-Eskişehir maçında dikkat çeken görüntü




#TFF 1. Lig
#Mesut Bakkal
#Sivasspor
7 yıl önce