|

Mesut Bakkal istifa etti

Samsunspor da teknik direktör Mesut Bakkal, Sivasspor maçı sonrasında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi. Bakkal toplantının sonunda görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

00:00 - 7/04/2012 Cumartesi
Güncelleme: 22:56 - 7/04/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Mesut Bakkal istifa etti
Mesut Bakkal istifa etti

Süper Lig 34. haftasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak ligden düşen Samsunspor da teknik direktör Mesut Bakkal, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.


Çok gol kaçırdıklarından yakınan Bakkal, "Bu kadar pozisyonu değerlendiremezseniz eğer; sonuç bu. Eskişehirspor maçında bir hakem hatası oldu. Bugün o maçta hata yapan Göçek, bu müsabakaya atandı ve maç 1-0 iken penaltımız verilmedi. Bu maça niye atandı bilmiyorum." ifadelerini kullandı.


Doğal olarak bir takımın düşüp, bir takımın kalacağını dile getiren Bakkal, " 1-1'den sonra da pozisyonlarımız vardı; ama değerlendiremedik. Oyuncularımla da gurur duyuyorum. Umutların bittiği yerden geri döndük ve bu noktaya kadar geldik; fakat sonunu getiremedik. Elimizden geleni yaptık. Oyuncular da, ben de... Samsunspor da yoluna devam edecek bundan sonra. Ancak 2-3 hafta önce veda etsek bu kadar üzücü olmazdı. Yine pozisyonlarımız ve istekli oyunumuza rağmen sonuca ulaşamadık malesef." diyerek konuşmasını noktaladı.


Son olarak Mesut Bakkal, basın toplantısında görevini bırakacağını açıkladı.



12 yıl önce