|

Mesut Özil resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mesut Özil'i kadrosuna kattı. Sarı-lacivertlilerle 3.5 yıllık anlaşma sağlayan yıldız oyuncu resmi imzalar için İstanbul'a gelecek.

Haber Merkezi
19:10 - 16/01/2021 Cumartesi
Güncelleme: 19:58 - 16/01/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Mesut Özil ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.
Fenerbahçe Mesut Özil ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı.

Fenerbahçeli taraftarların uzun süredir hayali kurduğu transfer gerçekleşti. Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mesut Özil'i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzalayacak olan Mesut Özil pazar ya da pazartesi günü özel uçakla İstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncu için özel bir imza töreni planlıyor.

Fenerbahçe'den Mesut Özil paylaşımı

Fenerbahçe Kulübü sosyal medya hesabından transfer ateşini yaktı. Sarı-lacivertliler yaptığı paylaşımda, "Gel gündüzle gece olalım" ifadelerini kulandı.

  • Mesut Özil'den Fenerbahçe paylaşımı
  • Yıldız oyuncu Mesut Özil, Fenerbahçe'nin paylaşımına yanıt verdi. Sarı-lacivert kalpler paylaşan Özil, kum saati emojisi kullandı.

Yıllık 2.5 milyon euro kazanacak

Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Mesut Özil için, ikinci devrede alacaklarının Arsenal tarafından ödenmesi bekleniyor. Ayrıca yıldız oyuncu sarı-lacivertli takımdan yıllık 2.5 milyon euro kazanacak.

Kupa koleksiyoncusu Özil

Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Mesut Özil, İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa kazandı. Özil, Almanya'da Werder Bremen ile de bir lig kupası sevinci yaşadı.

Kısıklı'da oturacak

Eşi Amine Gülşe ile İstanbul Kısıklı'da büyük bir arazide yaptırdığı villada kalacak olan Mesut Özil, evin her ayrıntısıyla da kendisi ilgilendi. Cimnastik salonu ve tenis kortu da bulunan evinde yaşayacak Özil, villadaki son çalışmalar bitene kadar farklı bir adreste kalacak.

#Fenerbahçe
#Mesut Özil
3 yıl önce