|

Mete Vardar istifanın eşiğinde

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, 2015-2016 sezonu öncesi futbol şubesindeki yeniden yapılanmayla ilgili bir bilgisinin olmadığını söyledi. Vardar, 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusu üzerine de, 'Bakacağız' ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
14:01 - 1/07/2015 mercredi
Güncelleme: 14:07 - 1/07/2015 mercredi
AA

Beşiktaş Kulübü'nde, geride kalan sezon futbol A takımından sorumlu yönetici olarak görev yapan, ancak futbol şubesindeki yeniden yapılanma sonrası bu görevini bırakan Mete Varda yaptığı açıklamada, yeni yapılanmayla ilgili bir bilgisinin olmadığını belirtti.



Futboldaki yeniden yapılanmayla ilgili kendisine herhangi bir bilgi verilmediğini vurgulayan Vardar, "Bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ne kendi aramızda değerlendirdik ne de konuştuk. Futboldaki yeniden yapılanmayla ilgili bir görüş alınmamasıyla beraber, kendi içimizde bu konuyla ilgili bir değerlendirme de olmadı" dedi.



Başkan Fikret Orman veya diğer yöneticiler ile arasında sorun olup olmadığı sorusuna, "Bununla ilgili bir şey ifade etmek istemiyorum" yanıtını veren Vardar, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine de, "Bakacağız" ifadesini kullandı.



Beşiktaş'ta, Hırvat teknik adam Slaven Bilic'le yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe Şenol Güneş getirilmişti. Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi de geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, futbol şubesinin lağvedildiğini ve futbolun tamamen Güneş'e bırakıldığını açıklamıştı.

#mete vardar
#beşiktaş
#şenol güneş
#yeni yapılanma
il y a 9 ans