|

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu yarın resmen istifasını sunacak

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'e istifasını sunacağını açıkladı. Namoğlu, yaptığı açıklamada, "Henüz resmen istifa etmedim. Bu haftaki hakem atamalarını yaptıktan sonra istifa edeceğim" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
19:14 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 21:07 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu

Günlerdir herkesin hedefindeki isim olan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'e istifasını vereceğini açıkladı.

Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy ve Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk'ün performansı taraftarlar tarafından hedefteki isim olarak gösterilen MHK Başkanı Namoğlu, görevinden istifa etti.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Henüz istifa etmedim. Yarın tüm görevlendirmeleri yaptıktan sonra istifamı sunacağım. Devlette süreklilik esastır. Görevimizi yaptıktan sonra bırakacağız. Yarın öğleden sonra istifa dilekçemi resmi makamlara ileteceğim. Sonrasında gerekli açıklamayı yapacağım."
"Ayrılacağımı açıkladım. İstifamı yarın TFF’ye vereceğim. Henüz istifa etmedim. Bu haftaki hakem atamalarını yaptıktan sonra arkadaşlarımızla istifa edeceğiz. Vicdanen dürüstçe görev yaptığımızı düşünüyorum. İstifa kararının ardından gerekli açıklamaları yapacağım."

#Yusuf Namoğlu
#Merkez Hakem Kurulu
5 yıl önce