|

MHK: Fırat Aydınus küfür etmedi

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, hakemle görüştüğünü ve Melo''ya küfür etmediğini söylediğini bildirdi

.
00:00 - 10/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:24 - 9/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
MHK: Fırat Aydınus küfür etmedi
MHK: Fırat Aydınus küfür etmedi

Galatasaray-Akhisar Belediye maçının 23. dakikasında rakibine faul yapan Melo''nun itirazları sonrasında oyuncuyla diyaloğa giren Fırat Aydınus''un Brezilyalı yıldıza küfür ettiği iddiaları üzerine Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, bir açıklama yaparak herhangi bir küfürleşmenin yaşanmadığını kaydetti. ''Fırat ile konuştum. Küfür etmediğini söyledi'' diyen Alp, olayın detaylarını tam olarak bilmediğini de ifade etti. Melo da, karşılaşma sonrasında sosyal medya aracılığıyla verdiği mesajda; ''Maç içinde yüksek tansiyonda bazen istenmeyen kelimeler çıkabiliyor. Büyütmeye gerek yok'' değerlendirmesinde bulunup konunun kapanmasını istemişti.

Galatasaray: Yaptırım bekliyoruz

Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise, hakem Fırat Aydınus''un Melo''ya küfür ettiği iddasıyla ilgili ''Bu insani bir olay. Herkes tepkili anında ağzından böyle bir şey kaçırabilir. Tabi bunun yaptırımı olması gerekir, bu yaptırımı bekliyoruz'' değerlendirmesini yaptı. Hakemin küfür ettiğinin açıkça görüldüğünü kaydeden Ergün, hiç olmamış gibi davranılamayacağının altını çizdi. Küfür edilip edilmediğini anlamak için dudak okuma uzmanı olmaya gerek olmadığını belirten G.Saray Basın Sözcüsü, ''Hepimiz Türkçe konuşuyoruz ve bu ülkede yaşıyoruz. Baktığımız zaman da söyleneni görüyoruz. Bunu kıvırmaya, yokmuş gibi davranmaya gerek yok. Hiç yakışmıyor. Böyle davranılırsa o zaman camia olarak çok üzülürüz ve herhalde bir tepki gösteririz. Bu tip davranışın yaptırımının ne olacağını görmek istiyoruz'' dedi.

Burak: Kavga olması normal

G.Saray''da sık sık gündeme gelen kavga haberlerinİ golcü futbolcu Burak Yılmaz da doğruladı. Akhisar maçı sonrasında açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, ''Şampiyon olmak için önce güzel bir aile olmak lazım. Zaman zaman kavga ederek, zaman zaman kendi aramızda tartışarak, zaman zaman da çok güçlü bir bağ oluşturarak… Oynayan ağabeylerimizin hepsi bilir şampiyonluk yolunda kavga da olur dövüş de. Biz iyisiyle, kötüsüyle, kavgasıyla, dostluğuyla çok güzel bir aileyiz. 3 kulvarda yarışıyoruz bunu da ancak bu şekilde gösterilebilir'' ifadelerini kullandı.

6 gole 2 gün izin

Akhisar Belediye engelini 6 golle aşan G.Saray''da teknik direktör Roberto Mancini futbolcularına 2 gün izin verdi. Mancini de İtalya''ya giderek Sampdoria-Livorno maçını tribünden izledi. Deneyimli çalıştırıcının notlar aldığı belirtilirken, Sampdorialı Manolo Gabbiadini''yi takip ettiği tahmin ediliyor.


10 yıl önce