|

Mierzejewski de Trabzonspor'da

Bordo-mavililer, uzun zamandır peşinden koştuğu Polonia Warszawa takımının orta saha yıldızı Adrian Mierzejewski ile sonunda anlaşmaya vardı. Asbaşkan Nevzat Şakar, 25 yaşındaki oyuncunun salı günü Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 17/06/2011 Cuma
Güncelleme: 00:02 - 17/06/2011 Cuma
Yeni Şafak
Mierzejewski de Trabzonspor'da
Mierzejewski de Trabzonspor'da

Trabzonspor, Polonia Warszawa takımının orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kadrosundan Egemen, Selçuk, Ceyhun ve Jaja gibi isimleri kaybeden, Sevilla'nın Fildişi Sahilli oyuncusu Zokora, Bucas'dan Sercan Kaya ve Bursaspor'dan Eren Albayrak'ı kadrosuna dahil eden Trabzonspor, Polonia Warszawa'nın orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski ile anlaşmaya vardı. 2008 yılından itibaren ülkesinin Polonia Warszawa takımının formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, oynadığı 69 maçta rakip filelere 11 gol kaydetti. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Polonya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun, Polonia Varşova Kulübü ile futbolcunun bonservisi konusundaki görüşmelerden olumlu sonuç aldığını söyledi. Polonya kulübü ve oyuncuyla prensipte anlaştıklarını belirten Şakar, 'Ön protokol de imzaladık. Büyük olasılıkla salı günü Türkiye'ye gelecek ve resmi sözleşme imzalayacağız' dedi.

TRANSFER BORSAYA BİLDİRDİ

Trabzonspor, Adrian Mierzejewski'nin transferi için görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş'den gönderilen açıklamada, “Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcunun kulübü KSP Polonia Varşova ile görüşmelere başlanmış olup, görüşmeler olumlu yönde ilerlemektedir' denildi. Mierzejewski, Trabzonspor'un 4. Polonyalısı olacak. Bordo-mavililer, geçen sezon başında Glowacki'yi, devre arasında da Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri transfer etmişti.


Paulo Henrique sonunda geldi

Trabzonspor'un anlaşmaya vardıkları Brezilyalı golcü oyuncu Paulo Henrique Carneiro Filho'nun dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Gece Trabzon'da geçen Brezilyalı golcü bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Brezilyalı futbolcuyu havalimanında çok sayıda bordo-mavili taraftar karşıladı.



13 yıl önce