|

Milan Badelj: Fenerbahçe beni istedi

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ilk maçında karşılaşacağı Hırvatistan'ın orta saha oyuncusu Milan Badelj, Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf etti.

Yeni Şafak
14:41 - 3/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:08 - 3/09/2016 Cumartesi
Diğer
Hırvatistan Milli Takım'ının orta saha oyuncusu Milan Badelj (sağda), Türkiye ile oynayacakları maçı değerlendirirken bir de transfer itirafında bulundu.
Hırvatistan Milli Takım'ının orta saha oyuncusu Milan Badelj (sağda), Türkiye ile oynayacakları maçı değerlendirirken bir de transfer itirafında bulundu.

Hırvatistan Milli Takımı ve Fiorentina'nın 27 yaşındaki oyuncusu Milan Badelj, Türkiye ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.



'Arda'nın olmamasına şaşırdım'

Sabah'a konuşan, Hırvatistan'ın orta sahadaki dinamosu Badelj, Arda Turan'ın adını rakip kadroda göremeyince şaşırdığını ifade etti. Tecrübeli ön libero,"Arda önemli bir oyuncu. Olmamasına şaşırdım. Ancak Türkiye, Arda olmadan da tehlikeli bir takım. Genç oyunculara sahipsiniz ve kazanmaya açlar. İşimiz EURO 2016'dan zor" açıklamasını yaptı.






'Emre Mor'a dikkat etmeliyiz'

27 yaşındaki yıldız ayrıca, her iki takımı da 'garip' bir maçın beklediğini söyledi. Badelj, "Maçın seyircisiz oynanacak olması kesinlikle dezavantaj. Bu Türkiye için de geçerli. Çünkü futbolu güzelleştiren taraftarlardır. Hem bizim hem de Türkiye'nin taraftarla kazandığı tarihi maçlar var" dedi. Emre Mor'u da öven Badelj,"Fransa'daki maçta sonradan oyuna girmişti. Topla buluştuğu her an etkili oldu. Ona dikkat etmeliyiz" diye konuştu.







Fenerbahçe itirafı

Hırvat futbolcu, geçmişte F.Bahçe'den teklif aldığını belirtirken, "2012 yazında Fenerbahçe beni istedi ama ben Hamburg'u tercih ettim. Kısa vadede Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum" dedi. Son olarak Fiorentina'da yan yana ter döktüğü Gomez'in de kulaklarını çınlatan yıldız isim, "Beşiktaş'ta şampiyonluk kazandı. Onunla gurur duyuyorum. Sadece çok iyi bir golcü değil, büyük bir karakter" ifadesini kullandı.









#Milan Badelj
#Fenerbahçe
#Hırvatistan Milli Takımı
8 yıl önce