|

'Milan'da Arda zamanı'

İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan’ın, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Türk oyuncu Arda Turan'ı transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

Yeni Şafak
13:32 - 16/06/2015 Salı
Güncelleme: 10:36 - 16/06/2015 Salı
AA

İspanyol AS Gazetesi'nde Arda'nın Milan takımına gideceği yönündeki haberin ardından İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Corriere dello Sport'un internet sitesinde yer verilen gece baskısının ilk sayfasında, Arda Turan'ın geniş bir fotoğrafına yer verilerek, "Milan'da Turan zamanı" manşeti kullanıldı. Haberde, kırmızı-siyahlı İtalyan ekibinin kısa bir süre içinde başına geçmesi beklenen Sırp Teknik Direktör Sinisa Mihajlovic'in temasa geçtiği isimler arasında Arda'nın da olduğu belirtildi. Arda Turan'ın transferine yönelik menajeriyle görüşmeye başlandığı da ifade edildi.



İddiayı ortaya atan AS Gazetesi, transfer konusunda Milan'ın Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile temasa geçtiğini yazmıştı. Haberde, Atletico Madrid'in Villarreal'den transfer edeceği 21 yaşındaki Arjantinli forvet Luciano Dario Vietto'nun takım için de yeni bir rekabet yaratacağı ve Arda'nın ayrılma olasılığının güçlendiği yorumu yapılmıştı.

#milan
#arda turan
#transfer iddiası
9 yıl önce