|

Milan'da Jose Sosa şoku!

Milan'ın Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Jose Sosa, İtalya'da gündem oldu. 31 yaşındaki yıldız futbolcu için verilen 7.5 milyon euroyu çok bulan taraftarlar ve futbol otoriteleri transferi yapan Galliani'ye tepki mesajları attı. Sert ifadeler kullanan taraftarlar oyuncunun transfer edilmesinin arkasında farklı bir durum oluğunu iddia etti. Yıldız futbolcu da sosyal medya hesaplarından İtalyan taraftarların sert eleştirilerine maruz kaldı.

Yeni Şafak
17:46 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 19:00 - 18/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'tan ayrılarak Milan'a transfer olan Jose Sosa, İtalyan taraftarların tepkisini çekti. Bunun sebebi ise Arjantinli oyuncu için ödenen yüksek bonservis bedeli.
Beşiktaş'tan ayrılarak Milan'a transfer olan Jose Sosa, İtalyan taraftarların tepkisini çekti. Bunun sebebi ise Arjantinli oyuncu için ödenen yüksek bonservis bedeli.

Beşiktaş'tan Milan'a 7.5 milyon Euro karşılındığında transfer olan Arjantinli yıldız Jose Sosa, daha ilk günden taraftarların tepkisini topladı.



Dün Çizme ekibinde sağlık kontrollerinden geçen ve 2 yıllık sözleşmeye imza atan 31 yaşındaki Jose Sosa, Milanlı taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Kırmızı siyahlı takımın taraftarları, sosyal medyadan Sosa transferi sebebiyle Milan yönetimine ateş püskürdü. Parlak bir kariyere sahip olmayan ve yaşlı olduğu düşünülen Sosa transferinden memnun olmayan İtalyanlar, Milan yönetimini eleştirdi. Corriere dello Sport Gazetesi de transferler ilgili yorumunda, “Taraftarlar Milan'ın hiçbir transferine bu kadar tepki göstermemişti" ifadelerini kullandı.



  • Jose Sosa, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla, Süper Lig'de 7 gol 12 asistlik bir performans sergilemişti. Arjantinli yıldız bu performansıyla siyah beyazlıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.























#Jose Sosa
#Beşiktaş
#Milan
8 yıl önce