|

Mili Takım'ın bu geceki rakibi Honduras

Kosova ve İrlanda Cumhuriyeti'yle yaptığı hazırlık maçlarını kazanan Türkiye, Brezilya'daki Dünya Kupası'nda boy gösterecek Honduras karşısında da galibiyet hedefliyor. Lakin maçı izlemek için uykusuz kalmak gerekecek!

.
00:00 - 29/05/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:09 - 29/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Mili Takım'ın bu geceki rakibi Honduras
Mili Takım'ın bu geceki rakibi Honduras

2016'da Fransa'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine hazırlanan A Milli Futbol Takımı, Eylül ayında başlayacak maçlar öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Avrupa'daki hazırlık kampında Kosova'yı 6-1, İrlanda Cumhuriyeti'ni de 2-1 mağlup eden ay-yıldızlı ekip, Amerika'daki kampta 3.özel maçını Brezilya'daki Dünya Kupası finallerinde yer alacak Honduras ile yapacak. Bu gece (30 Mayıs Cuma) 03.00'te oynanacak ve Show TV'den naklen yayınlanacak maçta A Milli Takım, hazırlık maçlarındaki galibiyetler serisini devam ettirmeyi hedefliyor. Washington DC'deki RFK Stadı'nda oynanacak Honduras-Türkiye müsabakasını Meksika'dan Roberto Garcia Orozco yönetecek.

A Milli Takım'ın Amerika'daki kampında antrenmanların temposu arttı. Ay-yıldızlı futbolcuların yüksek tempoda geçen son çalışmasında Hakan Çalhanoğlu ve Mustafa Pektemek performanslarıyla dikkat çektiler. Teknik direktör Fatih Terim zaman zaman çalışmayı durdurup oyuncularına uyarılarda bulunurken, futbolcuların performansından memnun kaldığı gözlendi. Takım kaptanı Nuri Şahin ise antrenmanın son bölümünde takımdan ayrı çalıştı. Milliler, Honduras maçında yan toplar ve uzaktan şutlarla sonuca gitme amacında.

ABD'de Türk günü...

Türkiye Cumhuriyeti Washington D.C. Büyükelçisi Serdar Kılıç, dün A Milli Takımı onuruna yemek verdi. Yemeğe, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF yönetimi, A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcular ile TFF kurullarının başkan ve üyeleri katıldı.

Gençler berabere: 1-1

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde yapılan UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki ilk maçında Sırbistan ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Sırbistan'dan Antonov, Türkiye'den Süheyl Çetin kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


10 yıl önce