|

Milivojevic: Fenerbahçe ile görüştüm

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Sırp orta saha oyuncusu Luka Milivojevic, açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
17:04 - 3/01/2016 Pazar
Güncelleme: 15:23 - 3/01/2016 Pazar
Diğer

Fenerbahçe'nin de listesinde olan Sırp orta saha oyuncusu Luka Milivojevic, sarı lacivertlilerin kapısından döndüğüne dair açıklamalarda bulundu.



Yunanistan'da yayın yapan şampiyon isimli bir gazeteye konuşan Milivojevic, eski hocası Vitor Pereira'nın kendisini istediğini ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirterek, ''Görüşmeler aniden başladı. Başkanla durumları görüştük. O da bana görüşümü sordu. Burada kalabileceğimi ancak bunun için bazı şartların da yerine gelmesi gerektiğini söyledim. Olaylar basına yansıyınca kimse bana inanmadı. Fakat, futbolun içinde sürekli böyle görüşmeler olur. Başkan, bana yeni bir sözleşme sunacağını söyledi ancak istediğim gibi bir teklif sunmadığı için şimdilik bu konuyu kapattık ." diye konuştu.



''Sürekli alacağı paradan konuşan biri değilim''


Kulüp fark etmeksizin gelecekte Pereira'yla çalışmak istediğinin altını çizen Sırp oyuncu, ''Ancak, bir konuda yanlış anlaşılmaların önüne geçmek istiyorum. Konu sadece benim maaşım değil. Sürekli alacağı paradan konuşan biri değilim. 24 yaşındayım ve eğer bana Olympiakos'ta aldığımdan çok daha yüksek, çılgın bir para teklif ediliyorsa bunu düşünürüm. Futbol ömür boyu yapabileceğiniz bir iş değil. Sadece belli bir süre boyunca iyi para kazanabiliyorsunuz. Bu nedenle ailenizi de düşünmek zorundasınız. Tüm bunlardan dolayı, iyi para teklifleri geldiğinde, bu tür fırsatları kaçırmamaya çalışırsınız'' diye konuştu.



Son olarak Olympiakos'ta kalmasıyla ilgili de konuşan genç oyuncu, Olympiakos'ta kalmak istedim çünkü burayı, takım arkadaşlarımı ve taraftarları çok seviyorum." ifadelerini kullandı.



#Milivojevic
#Fenerbahçe
#Sırp
#Vitor Pereira
#olimpiyakos
#spor
#spor haberleri
8 yıl önce