|

Miller, Galatasaray'ı reddetmiş!

Attığı gollerle Bursasporlu futbolcuların gönlünde taht kuran Kenny Miller'in, Galatasaray'ın daha fazla para teklifini reddederek Bursaspor'u tercih ettiği ortaya çıktı.

Cihan
00:00 - 7/02/2011 Pazartesi
Güncelleme: 16:47 - 7/02/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Miller, Galatasaray'ı reddetmiş!
Miller, Galatasaray'ı reddetmiş!

Miller'in tercihindeki en büyük etkenin ise, Bursa'da oynanan Şampiyonlar Ligi maçında stadı inleten yeşil-beyazlı taraftarlar olduğu öğrenildi.



Fiorentina ve Birmingham takımlarının peşinden koştuğu İskoç golcünün, bu takımların tekliflerini geri çevirerek Bursaspor'la anlaşması uzun süre konuşulmuştu. Şimdi ise, yıldız futbolcunun bir Türk takımını da reddettiği belirtildi. 31 yaşındaki Miller'in, Galatasaray'ın daha fazla para teklifini reddettiği ortaya çıktı.


Bursaspor'la 2,5 yıllığına anlaşan golcü futbolcunun, Bursaspor ile Glasgow Rangers arasında Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından yeşil-beyazlı kulüp yöneticilerinden ilk teklifi aldığı öğrenildi. Miller'in 'Ayrılırsam Bursa'ya gelirim' şeklinde olumlu cevap vermesinin ardından ise, Rangers kulübüyle görüşmeler başladı.


Bursaspor taraftarlarından çok etkilendiğini her fırsatta dile getiren Miller'in, Timsah tercihindeki en büyük faktör de taraftarlar oldu. Yeşil-beyazlı kulübe verdiği sözü tutan yıldız golcü, bu sürede kendisine gelen bir çok teklifi reddetti. Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'le görüşme yaptığı bildirilen Miller, daha fazla para teklifine rağmen yeşil beyazlı kulübü tercih etti.


Miller, ligde Bursaspor formasıyla çıktığı 2 maçta da birer gol atarak yeşil-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu.




13 yıl önce