|

Milli takım formaları 'yok' satıyor

A Milli Futbol Takımı'nın yeni formaları büyük ilgi gördü. Türkiye Futbol Federasyonu, iki ayrı renkte piyasaya sunduğu yeni tasarım formalardan 10 günde 86 bin adet satarak rekor kırdı.

Yeni Şafak
11:10 - 30/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:18 - 30/03/2016 Çarşamba
Diğer

Fransa'daki 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan milliler için Nike firması, biri kırmızı diğeri de turkuaz olmak üzere iki yeni forma tasarladı. Tanıtımı 17 Mart'ta yapılan ve 139 liradan satışa sunulan formalar, adeta yok satıyor.



Formalar Antalya'da 'yok' sattı!


Türkiye-İsveç karşılaşması öncesinde sadece Antalya Stadı'nda 5 bin adet lisanslı Milli Takım forması satıldığı öğrenildi. Ay yıldızlı formalar, önümüzdeki hafta başta Almanya olmak üzere, diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak.



Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nın yaklaşmasıyla forma satışının zirve yapması bekleniyor. Hürriyet'in haberine göre;Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca gelecek ay 'Euro 2016' logolu yeni ürünleri de taraftarların beğenisine sunacak. Bu ürünler ise, 20 ila 59 TL arasında satılacak.




Forma uğurlu geldi

A Milli Takım, kırmızı tasarım formayı ilk kez İsveç karşısında giydi ve maçı 2-1 kazandı. İkinci maça da turkuaz formayla çıkan Milliler Avusturya'yı deplasmanda 2-1 yendi.





#Türkiye
#Forma
8 yıl önce