|

Milli Takım Norveç'te

Dünya Kupası Elemeleri öncesi son hazırlık maçını yapacak Ay-yıldızlı takımımız dün Oslo'ya gitti. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak maçı Shov TV naklen yayınlayacak. Milliler'de Ümit Davala'nın durumu maç saatinde belli olacak.

z
00:00 - 15/08/2001 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 30/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Milli Takım Norveç'te
Milli Takım Norveç'te

2002 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Eylül ayında Slovakya ve İsveç ile yapacağı maçlara hazırlanan A Milli Futbol Takımı, Norveç ile bugün oynayacağı özel maç için dün Oslo'ya gitti. Şenol Güneş, kafilenin hareketi öncesi havalimanında yaptığı açıklamada, Norveç maçında futbolcularının son durumunu görmek istediğini söyledi.

Hakem Finlandiyalı

Milliler son çalışmasını bu akşam, maçın yapılacağı Ullevaal Stadı'nda yapacak. Finlandiya'dan Mikko Vuorela, Ville Mantere, Lassi Lahti hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma Ullevaal Stadı'nda oynanacak. TSİ 20.00'de başlayacak maçı Shov TV yayınlaya-cak. Milli Takım, daha önce Norveç'le yaptığı 6 maçtan 3'ünü kazanırken, 3'ünü de kaybetti.

Ümitler, İsrail önünde

İSRAİL ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan Ümit Milli Takım da dün Tel Aviv'e uçtu. Ay-yıldızlılar'ın İsrail'le Ramat Gan Stadı'nda bu akşam oynayacağı maç saat 19.30'da başlayacak.


23 yıl önce