|

Milosevic'ten mesaj var

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Alexander Milosevic, ameliyatının ardından sosyal medyada paylaştığı mesajda, "Ameliyat çok iyi geçti, şimdi eskisi gibi olmak için çok çalışmak gerek" dedi.

Yeni Şafak
20:36 - 9/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:43 - 9/02/2015 Pazartesi
DHA

Siyah-beyazlı ekibin devre arasında kadrosuna kattığı ancak talihsiz bir sakatlık geçiren Milosevic, ameliyat oldu. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasının ilk yarısında zeminin azizliğine uğrayarak sakatlık geçiren Milosevic'in çekilen MR sonucunda sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık olduğu belirtilmişti. Ameliyatı tamamlanan Milosevic, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşarak, durumunun iyi olduğunu söyledi. İsveçli stoper, "Ameliyat çok iyi geçti, şimdi eskisi gibi olmak için çok çalışmak gerek" ifadelerini kullandı.


'Aynı ayağımdan ameliyat olmadım'

Ardından Türkçe bir mesaj yayınlayan Milosevic, "Bilginiz için ameliyat olduğum ayağım daha önce ameliyat olduğum ayağım değil. Her okuduğunuz habere inanmayın lütfen. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. En büyük BJK" diye yazdı. Milosevic'in menajeri Nenad Lukic İsveç basınına yaptığı açıklamada, genç stoperin daha önce de aynı bölgeden bir sakatlık yaşadığını belirterek, "Ne yazık ki Milosevic yine aynı sakatlığı yaşadı. Doktorlara göre 6 ya da 8 hafta sonra oynayabilecek" ifadelerini kullanmıştı.
#Beşiktaş
#Alexander Milosevic
#sakatlık
#ameliyat
9 yıl önce