|

Mirsad Türkcan: Ljajic hiçbir yere gitmiyor

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Adem Ljajic'in menajeri Mirsad Türkcan ayrılık iddialarını yalanladı. Türkcan, "Adem uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyor" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:02 - 26/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 26/12/2018 Çarşamba
Diğer
Adem Ljajic Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol atarken 3 de asist yaptı.
Adem Ljajic Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol atarken 3 de asist yaptı.

İtalyan basını, Torino'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta mutsuz olduğu ve devre arasında İtalya'ya geri döneceğini iddia etti. Söz konusu iddialara oyucunun menajeri Mirsad Türkcan cevap verdi. Türkcan, yıldız futbolcuyla ilgili öne sürülen iddialara açıklık getirdi ve iddiaları yalanladı.

Haber 1903'e konuşan Türkcan'ın açıklamaları şöyle;

"Her oyuncu adaptasyon sorunu yaşayabilir"
  • "Adem hakkında İtalya'da çıkan haberler doğru değil. Adem için en önemli olan şey Beşiktaş'ın daha iyi olmasıdır. Her oyuncu geldiği ilk yıllarda adaptasyon sorunu yaşayabilir. Adem de bu dönemden geçti. Her geçen gün daha iyi olacaktır."
"Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istiyor"

"Beşiktaş yönetimi ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Adem uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyor. İnşallah da öyle olur"

"20-20 maç oynarsa bonservisi alınacak"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman NTV'de katıldığı programda Adem Ljajic'le ilgili şu açıklamayı yaptı;

  • "20 ya da 25 maç gibi bir miktar var yalan konuşmayayım, bunu oynarsa Ljajic'in bonservisi alınacak. Bonservis için de tam hatırlamıyorum, yalan söylemeyeyim."
#Adem Ljajic
#Beşiktaş
5 yıl önce