|

Muhammet Demir'e formül aranıyor

Bordo-mavililer, tecrübeli golcü için Deniz Yılmaz, Soner Aydoğdu ve 2 milyon Euro önerirken, Gaziantepspor yönetimi takas düşünmediklerini iletti. Deniz ve Soner'in Trabzonspor'dan aldığı ücreti istemesi de yönetimin işini zorlaştırıyor.

Yeni Şafak ve
06:00 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 04:24 - 12/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor yönetimi, bir yandan takımdaki oyuncuların sözleşmesinde indirim yaparak feda projesini yürütürken diğer yandan da takviye çalışmalarını sürdürüyor. Kadro şişkinliğini gidermek, hem de maliyeti düşürmek adına takas yöntemiyle transfer yapmak isteyen Başkan Muharrem Usta, Gaziantepspor yönetimine Muhammet Demir için Deniz Yılmaz ve Soner Aydoğdu'nun yanı sıra 2 milyon Euro teklif etti. Takas teklifine yanaşmayan Gaziantepspor yönetimi, bonservis bedelini peşin istedi.



Trabzonspor yönetimi, ayrıca transferde takas olarak önerdiği oyuncuların diğer takımlardan bordo-mavili kulüpte aldığı ücreti talep etmesi sıkıntısını yaşıyor. Deniz Yılmaz, 1 milyon 995 bin TL; Soner Aydoğdu da 1.1 milyon Dolar'a oynuyor. Bu iki oyuncunun Gaziantepspor'dan aynı ücretleri istemesi, bordo-mavili kulübe Muhammet konusunda problem yaşatan bir diğer ayrıntı. Trabzonspor yönetimi, Gaziantepspor Kulübü'nü takas konusunda ikna etmeye çalışacak.



Güray Vural imzaya yakın


Bir süredir Akhisar Belediyespor ile Güray Vural transferi için ön görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, yeşil-beyazlı kulüple ön anlaşmayı yaptı. Ege ekibi, Güray'a karşılık Trabzonspor'dan Soner Aydoğdu ve Alper Yokuşlu'yu talep etti. Bordo-mavili kulüp, bu iki oyuncuyu ikna etmesi, Soner ve Alper'in de Trabzonspor'da kazandığı rakamlardan feragat edip Akhisar'ın teklifini kabul etmesi halinde Güray Vural ile sözleşme imzalanacak.



Adana'ya 5 eksikle gittiler


Trabzonspor, bugünkü Adanaspor maçı için dün sabah saatlerinde Adana'ya giderken, teknik direktör Sadi Tekelioğlu, kadroda revizyona gitti. Tekelioğlu, kaleci Onur, Mbia, Cavanda, Mehmet Ekici ve Marin'i kafileye almadı. Deneyimli çalıştırıcı, bu futbolcuların yerlerine genç oyuncular Yavuz, Abdülkadir, Ramazan, Melih, Yusuf Yazıcı, Alper Uludağ ve Musa Nizam'ın yanı sıra affedilerek kadroya dahil edilen Fatih Atik'i takıma monte etti.



Trabzonspor 3 puana lider


Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. maçında bugün Adanaspor'a konuk olacak. Cumartesi günü sahasında rakibini 3-0'lık skorla geçen bordo-mavililer, 3 maçta 9 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Borndo-mavili takım, bugün de kazanması halinde gruptan lider çıkmayı garantileyecek.







#Trabzonspor
#Muhammet Demir
#Deniz Yılmaz
#Ziraat Türkiye Kupası
8 yıl önce