|

Muhammet hırs küpü

Geçen sezonun devre arasında Gaziantepspor’dan transfer edilen Muhammet Demir, Trabzonspor’da uyum sorununu atlattığını belirterek, “ Bu sezon önce takımımın skor yükünü sırtlayıp ardından da milli formayı giyeceğim” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:27 - 8/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Geçen sezonun devre arasında Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Muhammet Demir, kendisine yeni bir sayfa açtığını belirterek, her şeye sil baştan başlamayı hedeflediğini söyledi. Geçen sezon yaşadığı uyum sorununu geride bıraktığını belirten golcü oyuncu, "Bu sezon kadromuza katılan Jun Suk kaliteli bir isim. N'Doye de hala bizim takımda. Bu oyuncularla önemli bir rekabet içine gireceğimi biliyorum. Forma yarışı zor geçecek. Ancak, bu durum bizim performansımızı yukarı çekerken takımın da yararına olacak" ifadelerini kullandı. Kariyerindeki hedefleri hakkında da konuşan 24 yaşındaki futbolcu, "Öncelikli olarak Trabzonspor'da düzenli olarak oynamalı ve takımımın skor yükünü sırtlamalıyım. Ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in gözüne girip milli formayı sırtıma geçirmek istiyorum" dedi. Geçen hafta sonunda dünyaya gelen Musab adlı oğlunun kendisine şans getireceğine inanan golcü futbolcu, diğer büyük takımların hücum oyuncularının önemli bir bölümünün yabancı olduğu bir dönemde bu fırsatı en iyi şekilde kullanmakta kararlı olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon 13 maçta 4 gol atıp 2 de asist yapan Muhammet Demir'in bu sezonki çıtası çok daha yüksek.



Trabzonspor'da milli sevinç


Trabzonspor'da milli takım kamplarından dönen futbolcuların herhangi bir sakatlığının bulunmaması sevinçle karşılandı. Ayrıca, A Milli Takım'ın Hirvatistan ile 1-1 berabere kaldığı maçta ilk kez resmi bir karşılaşmada A Milli Takım formasıyla mücadele eden ve performansı ile beğeni toplayan Okay Yokuşlu'yu başta teknik direktör Ersun Yanal olmak üzere, takım arkadaşları tebrik etti. Yanal'ın, Okay ile birlikte milli takım kampından dönen kaleci Onur Recep Kıvrak ile de sohbet ettiği gözlendi.



Trabzon'un sol tarafında sıkıntı yok


Trabzonspor'un yeni transferleri Luis Ibanez ile Fabian Castillo Trabzonspor'un sol kenarında mücadele etmeye hazır. Arjantinli sol bek Ibanez'in pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçında 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Hücuma katkısı ve ceza sahasına yaptığı ortalarla dikkat çeken Ibanez, kanat oyuncusu Castillo ile de çok uyumlu bir görüntü çiziyor. Bordo-mavili taraftarlar da Ibanez ile Castillo'ya çok güveniyor.



İlk imzalar bugün atılıyor


Bordo-mavili yönetim, sponsorluk çalışmalarına devam ediyor. Stat isim hakkı ve forma reklamları için görüşmelerde sona gelinirken, bu doğrultuda önemli günlerden biri bugün yaşanacak. Başkan Muharrem Usta'nın bizzat katılacağı törenle Trabzonspor ile Turkcell arasındaki işbirliği resmen hayata geçilerek, yeni bir telefon hattı piyasaya sürülecek.




#Muhammet Demir
#Trabzonspor
8 yıl önce