|

Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet turunda 3. etap sonuçlandı

Sivas'ta 5.si düzenlenen Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu kapsamında '3. Etap Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kriteryum Yarışı'nı Konya İl Özel İdarespor'dan Vedat Koç kazandı. Sporculara madalyaları Bisiklet Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Günal Genç ve Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok verdi.

Cihan
00:00 - 7/09/2013 السبت
Güncelleme: 17:50 - 7/09/2013 السبت
Yeni Şafak
Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet turunda 3. etap sonuçla
Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet turunda 3. etap sonuçla

Sivas Belediyesi ve Bisiklet Federasyonu tarafından Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu adına ortaklaşa düzenlediği 'Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu'na devam edildi. 3. günde 56,4 kilometrelik '3. Etap Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kriteryum Yarışı' yapıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki DSİ Kavşağı ile Karayolları Kavşağı arasında yapılan yarışmada 4.7 kilometrelik mesafede 12 tur atan sporcular kıyasıya pedal çevirdi. Yarışma sonrası Konya İl Özel İdarespor'dan Vedat Koç ilk sırada yer alırken, Ukraynalı Mykyta Zubenko 2. ve Cezayir'den Benyoub Zoheir'de 3. oldu.

Genel klasmanda 1. olan Ukraynalı Zubenko sarı mayoyu, Cezayirli Fellah Abelghani mavi mayoyu, Kocaeli Brisa'dan Onur Balkan ise kırmızı mayoyu giymeye hak kazandı.

Sporculara ödülleri madalyaları ve mayoları Bisiklet Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Günal Genç ve Sivas Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok ile Hayri Köse ve Hasan Çağlar tarafından takdim edildi.

٪d سنوات قبل