|

Muhteşem ikili

Sarı-kırmızılılarda üç forvet gol yollarında suskun kaldı. Hakan Şükür, Necati ve Hasan Kabze fileleri 10 kez sarsabildi. Ümit Karan 12 gollük performansıyla zirveye çıkarken, bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Sasa İliç rakip ağları 11 kez havalandırmayı başardı

00:00 - 2/01/2007 Salı
Güncelleme: 01:26 - 2/01/2007 Salı
Yeni Şafak
Muhteşem ikili
Muhteşem ikili

Sezonun ilk yarısında Galatasaray'ı Ümit Karan ile Sasa Ilic sırtlarken, bu iki oyuncu takımın toplam attığı 51 golün yüzde 45.09'unu (23) filelere gönderdi. Sarı-kırmızılı ekipte, sadace Ümit ve Ilic gol yollarında etkili olurken, Hakan Şükür, Necati ile Hasan Kabze sakatlıklar ve zaman zaman yedek kalmalarından dolayı kendilerinden bekleneni sergileyemediler. Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupası ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda toplam 51 gol atan “Cim bom''da, forvet oyuncularından Ümit 12, Ilic 11 gole imza atarken, Hakan Şükür 4, Hasan Kabze ve Necati de 3'er golde kaldılar. Geçen sezon ciddi sakatlık geçiren ve bu sezona yetişebilmek için yoğun çalışan Ümit'in bu performansıyla teknik heyeti sevindirdi.


İLİÇ PATLAMA YAPTI

Ümit Karan, ligde 8, Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Fortis Türkiye Kupası'nda da 2 gol kaydetti ve toplam 12 golle sarı-kırmızılıların en golcü futbolcusu oldu. Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Sırp futbolcu Ilic ise, ligde 8, Avrupa'da da 3 gol atarak 11 gole ulaştı. Sarı-kırmızılılarda, Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan toplam 30 resmi karşılaşmada forvet oyuncuları 33 gol atarken, diğerleri 16 gol kaydetti. Orta sahada forma giyen “Yükselen yıldız'' Arda 5 gol atarken, savunmada oynayan futbolculardan sadece Cihan ve Tomas golle buluşabildi. Galatasaray'ın yeni transferlerinden Tolga, Carrusca ve Mehmet Topal ise henüz golle tanışamadılar.



17 yıl önce