|

Müjdelere çok az kaldı

Yıldız isimlerle temasta olduklarını belirten Nazifoğlu, “Bu kadar gecikmemizin nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması. Çok yakında o müjdeleri vereceğiz" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/07/2016 الخميس
Güncelleme: 03:26 - 28/07/2016 الخميس
Yeni Şafak

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve önemli oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi. GSTV'ye açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıldız isimlerle temas halinde olduklarını aktaran Nazifoğlu, "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz." dedi. Sarı-kırmızılı yönetici, Brumanın takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili spekülasyonlara değinirken, "Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Taraftarımız merak etmesin. Bruma, Galatasaray'da kalacak" diye konuştu.



PLANLARIMIZ İŞLİYOR


Yeni sezon öncesi hazırlıkların başarılı bir şekilde devam ettiğini anlatan Nazifoğlu, "İlk kampta bir yükleme yapıldı. Çocuklar yavaşladı. Şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. Önümüzde bir Manchester United maçı var. Bizim için ciddi bir sınav olacak. Sonra da Süper Kupa'da Beşiktaş ile oynayacağız. Bence lige hazır olacağız. Planlarımız yerinde işliyor" ifadelerini kullandı. Son oynadıkları Aarhus maçında takımın gösterdiği performansın ilerisi için ümit verici olduğunu da belirten Nazifoğlu, "Ligdeki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış, bizden bir ay daha fazla idman yapmış bir takımdı. Böyle bir takımı yendik" değerlendirmesinde bulundu.



Chedjou'ya uyarı!


G.Saray'ın satmak istediği ancak fiyatını bulmayan talepler nedeniyle vazgeçtiği Aurelien Chedjou alarm veriyor. Oynadığı karşılaşmalarda dağınık görüntü çizen Kamerunlu savunmacıya teknik direktör Jan Olde Riekerink sert tepki gösterdi. Hollandalı çalıştırıcının, Chedjou'ya, “Sen son adamsın. Topla fazla oynuyorsun. Bunlara gerek yok. Basit oyna ve topu gerekli yere ilet. Hata yapabilirsin ancak böyle basit hatalar olmaz” dediği öğrenildi.



Dzemaili'den şartlı evet!


Galatasaraylı futbolcu Blerim Dzemaili, takımda devam etmek istediğini ve yeni kontrat talebi olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı takımın ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Danimarka'da basın toplantısı düzenleyen Blerim Dzemaili, yeniden takıma dönmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp ve camia olduğunu belirten İsviçreli oyuncu, "Benim 1 sene daha kontratım var ve burada mutluyum. Devam etmek istiyorum. Yeni bir sözleşme için hocayla ve yönetimle görüşmek, uzun yıllar burada kalmak istiyorum" dedi. Yönetimin yeni sözleşme talebine olumsuz yanıt vermesi halinde tutumunun sorulması üzerine Dzemaili, "Şu anda bu duruma nasıl bir tepki verebileceğimi söyleyemem. Ben Galatasaray'ın oyuncusuyum ve burada mutluyum. Yeni bir kontrat yapıp, devam etme hedefim var. Bu durumu da başkanla ve hocayla görüşmem gerekiyor" diye konuştu.



Forvette ilk aday Oumar Niasse


Galatasaray, golcü futbolcu Oumar Niasse'yi kadrosuna katmak için uzun zamandır uğraş veriyor. Geçen sezon da adı sarıkırmzılı takımla anılan Nijeryalı futbolcu, Everton'da fazla forma şansı bulamadığı için Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Ülkemizde Akhisar Belediye forması giyen Niasse, Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu.





#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
#Oumar Niasse
٪d سنوات قبل