|

Murat Yıldırım'dan Quaresma itirafı

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Beşiktaş maçında Ricardo Quaresma ile girdiği ve sonrasında fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı pozisyonla ilgili, "Çok tepki oldu, bu kadar ilgi beklemiyordum. Benim yanlışım fotoğrafı paylaşmak oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:03 - 27/04/2018 Cuma
Güncelleme: 12:30 - 27/04/2018 Cuma
AA
Murat Yıldırım, Beşiktaş maçında Quaresma ile girdiği pozisyon sonrası eleştirilmişti.
Murat Yıldırım, Beşiktaş maçında Quaresma ile girdiği pozisyon sonrası eleştirilmişti.

Spor Toto Süper Lig'de 25 maçta bin 961 dakika forma giyen Murat, Beşiktaşlı futbolcu Quaresma ile girdiği ikili mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Murat, ligin 30. haftasında Beşiktaş deplasmanında takım olarak çok iyi mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini ve bu maçta rakip futbolcuyla girdiği bir pozisyonun da çok konuşulduğunu belirtti.

Beşiktaşlı Quaresma ile ikili bir pozisyonda mücadele ettiğini anlatan Murat, şunları ifade etti:

  • Ben ilk başta topa müdahale ettim. Topa müdahale ettikten sonra ayağımı çekemedim ve Quaresma'ya çarptım. Vurmadım, ayağımı çekmeye çalıştım ama o salise içerisinde çekmek zor oluyor ve vurmuş oldum. Sağ olsun Halis (Özkahya) hoca da iyi değerlendirdi ve bana sarı kart verdi. Çok tepki oldu, bu kadar ilgi beklemiyordum. Yanlışım fotoğrafı paylaşmak oldu.
"Quaresma sakatlansaydı..."

Pozisyon sonrasında kötü bir durum yaşanmadığını ve rakip futbolcunun sakatlanmadığını anımsatan Murat, maçın son anlarında Quaresma'nın frikikten kendilerine gol attığını dile getirerek, "Quaresma'da sakatlık veya herhangi kötü bir durum olsaydı sosyal medyada böyle bir fotoğraf yayımlamazdım. Herhangi bir sıkıntı olmadığından çekilen kareyi paylaştım" ifadelerini kullandı.

#Evkur Yeni Malatyaspor
#Murat Yıldırım
#Ricardo Quaresma
6 yıl önce