|

Musampa umut dağıttı

00:00 - 11/01/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:36 - 11/01/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Musampa umut dağıttı
Musampa umut dağıttı

Trabzonspor'un Hollandalı futbolcusu Musampa, takıma sahada kalarak iyi işler yapmak istediğini söyledi. Karadeniz ekibinin Antalya kampında en çok sivrilenler arasında yer alan tecrübeli futbolcu, “Bir futbolcu için en önemli unsur sahada kalmasıdır. Eğer, sahada kalırsam inanıyorum ki, Trabzonspor'un beklentilerine karşılık vereceğim” dedi. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiğini, Ziya Doğan'ın verdiği programı ülkesinde kaldığı sürede de uyguladığını belirten Musampa, “Kampa hazır geldim. Çok çalıştım. Bunun karşılığını da vermeye hazırım” diye konuştu.


HER TAKIM BUNU YAŞAR

Trabzonspor'u zirveye oynayan bir takım olduğu için tercih ettiğini de vurgulayan Musampa, “Şu anda kendimi çok hazır hissediyorum. Trabzonspor, hedefi olan ve yarışmacı bir takım. Bunun için Trabzon'u seçtim. Ancak, ligdeki durumumuzdan hiçbir futbolcu arkadaşım da memnun değil. İkinci yarı bu durumun mutlak surette düzeleceğine inanıyorum. İyi bir takımız. İlk yarıda çok basit goller yiyerek kazanacağımız maçları kaybettik. Futbolda bunlar oluyor. Avrupa'da da büyük takımlar bazen böyle günler geçiriyorlar. Umutsuz değiliz” ifadelerini kullandı.


Özak'a ziyaret

17 Ocak'ta yapılacak Trabzonspor Futbol Gecesi ziyaretlerine Ankara'da devam edildi. Başkan Nuri Albayrak ve 7 Trabzon kulübü yöneticilerinden oluşan heyet dün Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ı ziyaret ederek geceye davet etti. Özak, temennisinin 7 kulübün de başarılı olması olduğunu söyledi.


'Eller istemediğimiz sürece bir yere gidemez'

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Brezilya'dan teklif aldığını söyleyen Eller'in kendilerinin izni olmadan hiçbir yere gidemeyeceğini söyledi. Sayitoğlu, Brezilyalı oyuncunun bir kaç gün içinde takımla birlikte idmanlara başlayacağını belirtti.


Kamptaki son rakip Carl Zeiss Jena

Bordo-mavililer, 19 günlük Antalya kampının son gününde Alman İkinci Lig takımlarından Carl Zeiss Jena ile son hazırlık maçını yapacak. Adaro Oteli'nin sahasında oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak.




17 yıl önce