|

Muslera'nın hayallerini gerçeğe dönüştürecek teklif

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, önceki günlerde yaptığı açıklamada Premier Lig'de oynamanın bir hayali olduğunu söylemişti. Uruguaylı yıldıza bu hayalleri doğrultusunda çok ciddi bir teklif geldi.

Yeni Şafak
10:18 - 26/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:03 - 26/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Fernando Muslera, 2011 yılından bu yana formasını giydiği Galatasaray'da kaptanlığa kadar yükseldi.
Fernando Muslera, 2011 yılından bu yana formasını giydiği Galatasaray'da kaptanlığa kadar yükseldi.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'ya Premier Lig'in köklü kulüplerinden Newcsatle United talip oldu.

Kadrolarını önemli bir kaleciyle takviye etmek isteyen İngiliz ekibi, Real Socieadad'ın 21 yaşındaki kalecisi Geronimo Rulli ve Galatasaraylı Fernando Muslera'yı gündeme aldı.

The Sun'da yer alan haberin detaylarına göre Newcastle, gelecek vadeden bir kaleci tercihinde bulunursa Rulli'yi tecrübeli bir isim isterse ise Galatasaray'dan Muslera'yı almak istiyor. Rulli için 15 milyon Sterlin ödemek zorunda olduğu ifade edilen Newcastle'ın Muslera'yı ise 8 milyon Sterlin civarında bir rakama alabileceği aktarıldı.

Premier Lig hayali ama...

Muslera, her ne kadar "Premier Lig'de oynamak hayalim" dese de Uruguaylı file bekçisinin sarı kırmızılılardan ayrılması beklenmiyor. Sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan kaleci, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda da bunun işaretlerini veriyor.

  • Galatasaray'la sözleşmesini bu yaz uzatan Muslera, sarı kırmızılılardan ayrılmak istemediğini ve futbolu burada bırakabileceğini ifade etmişti.


#Fernando Muslera
#Galatasaray
7 yıl önce