|

Mustafa Cengiz acil ameliyata alındı

Galatasaray Kulübü, bu sabah mide ameliyatına alınan başkan Mustafa Cengiz'e yapılan operasyonun başarıyla tamamlandığını bildirdi.

16:00 - 18/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 16:09 - 18/05/2020 Pazartesi
Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde taburcu edilmişti.
Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde taburcu edilmişti.

Cuma günü hastaneden taburcu olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı.

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan sarı-kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Halsizlik ve kilo kaybı şikayetiyle nisan ayının sonunda hastaneye kaldırılan ve 7 Mayıs'ta beyin ameliyatı geçiren Cengiz, 3 gün önce taburcu edilmişti.

Ameliyattan çıktı

Galatasaray Kulübü, bu sabah mide ameliyatına alınan Başkan Mustafa Cengiz'e yapılan operasyonun başarıyla tamamlandığını bildirdi. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, takip ve tedavisi devam etmektedir. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."


#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
4 yıl önce