|

Mustafa Cengiz: Fenerbahçe bizi 50 milyon TL'den kurtardı

Yeni transferler için düzenlenen imza töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'i alarak kendilerini 50 milyon liradan kurtardığını söyledi.

Haber Merkezi
15:50 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 16:13 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Serdar Aziz Galatasaray'dan alacaklarına karşılık Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Serdar Aziz Galatasaray'dan alacaklarına karşılık Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Galatasaray Kulübü yeni transferler Diagne, Mitroglou, Luyindama, Marcao, Semih Kaya ve Emre Taşdemir için imza töreni düzenledi.

İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, transfer sürecinde Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'i alarak Fenerbahçe'nin kendilerine destek olduğunu ifade etti.

"Serdar'ın transferi bizi çok yordu"

Cengiz, "Bizim en zorlandığımız transfer Serdar Aziz transferi oldu. Serdar bizi çok yordu. Değerli rakibimiz Fenerbahçe, Tolga ve Serdar transferlerinden bize 8.6 milyon euro destek sağladı. Yaklaşık 50 milyon TL'lik toplam bir giderden kurtulduk. Bizim şu anda 100 milyon euroya aşkın bir ödememiz var. Biz yıllık harcama giderlerimizi FFP açısından en düşük halen getirmek istiyoruz, hedefimiz bu. Küçülerek büyümeyeceğiz kimsenin şüpheniz olmasın" dedi.


#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Mustafa Cengiz
5 yıl önce