|

Mustafa Cengiz Fenerbahçeli iki futbolcuyu suçladı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, derbide yaşanan olaylara Fenerbahçeli iki futbolcunun sebebiyet verdiğini söyledi. Cengiz ayrıca hakem Fırat Aydınus'un kötü kaç yönettiğini belirtirken "Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradık"açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi
11:05 - 5/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 5/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Schalke ile karşılaşacak olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz Atatrük Havalimanı'nda olaylı derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


"İspanyol kardeşimiz yangını çıkardı, Brezilyalı kardeşimiz de dinamit attı"

  • "Fenerbahçe maçı için gereken açıklamalar yapıldı, üzerine ekleyeceklerim var tabii ancak şu anda değil. Yangını çıkaran İspanyol kardeşimizle (Soldado), yangına dinamit atan Brezilyalı kardeşimizin (Jailson), bu yangını önleme çalışanla bir tutulmaması lazım."
"Candan daha önemli bir şey yok"
  • "Skor 2-0 iken Ali Koç'a tribünler neden boşalıyor diye sormak istemedim, yanlış anlaşılabilirdi. Bir maç gitti ve bu candan daha önemli bir şey yok."
"Haksızlığa uğradık"
  • "Dilerdim ki 7-0 yenelim, 6-0 psikozunu bozalım ama genel anlamda hakem kötü bir performans sergilendi. Biz, Fenerbahçe maçında bir haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Rakibimiz farklı düşünebilir ancak bizim düşüncemiz bu."
"Şaş hatasını kabul etti"
  • "Hasan Şaş hatalı olduğunu kabul etti, olabiliyor bu tarz şeyler. Yabancı oyuncuların tahrikleri var, sen gerilla değilsin, bu vur kaçlar olmaz. Hakem, iki yabancıya (Soldado ve Jailson) daha önce kart gösterseydi zaten bunlar olmayacaktı."

#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Fenerbahçe
5 yıl önce