|

Mustafa Cengiz ilk sponsorunu buldu

Galatasaray'ın yıllık 2 milyar dolardan fazla bir gelire sahip olan Jeunesse Global şirketiyle sponsorluk anlaşması yaptığı ifade edildi.

Yeni Şafak
12:35 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:28 - 17/02/2018 Cumartesi
Diğer
Çoraplarda şirketin ismi yazacak.
Çoraplarda şirketin ismi yazacak.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, seçilmeden önce takıma dünya çapında sponsorlar kazandıracağını vadetmişti. Cengiz'in görevde henüz 1 ayını doldurmadan ilk icraatını gerçekleştirdiği belirtildi.

Güneş'in haberine göre sarı-kırmızılılar, 2010 yılında ABD'de kurulan ve yıllık 2 milyar dolardan fazla bir gelire sahip olan Jeunesse Global ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Taraflar arasındaki tüm resmi işlemler gerçekleştirildiği ve imza töreninin önümüzdeki günlerde Türk Telekom Stadı'nda yapılacağı aktarıldı.

Detaylar açıklanacak

9 ay önce Türkiye pazarına giren ve her geçen gün büyüyen Jeunesse Global ile çorap sponsorluğu için anlaşıldı. Ayrıca Türk Telekom Stadı'ndaki reklam panolarında şirketin reklamları yapılacak. Anlaşmanın detayları hafta içi Türk Telekom Stadı'nda yapılacak olan imza töreninde açıklanacak. Galatasaraylı futbolcuların sahaya çıktığı çoraplarda şirketin ismi yazacak. Şirketin Galatasaray'ı seçmesindeki en büyük neden ise Avrupa'da ve dünyada tanınır bir takım olması olarak belirtildi.

#Galatasaray
#Jeunesse Global
6 yıl önce