|

Mustafa Cengiz: Tudor bize dava açtı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, eski teknik direktörleri Igor Tudor'un Galatasaray'a 7,5 milyon TL'lik alacak davası açtığını söyledi.

Yeni Şafak
12:52 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:17 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Cengiz, eski teknik direktörleri Igor Tudor'un kulübe 7,5 milyon TL'lik alacak davası açtığını söyledi.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


  • UEFA bize son dönemin en iyi savunmasını yaptığımızı söyledi. Bunu biz kendimiz söylemedik. UEFA şeffaflık istiyor. Galatasaray'a yada herhangi bir kulübe ceza vermek istemiyor. Aksine yaşatmak istiyor. UEFA'nın 'Yellow Friday' etkinliğinden haberi var. Loca satışlarımız da 17 milyon lirayı aştı.

    Galatasaray'da ibra olup olmaması kulübün iç meselesidir, bu durum UEFA'yı bağlamaz.


"Tudor dava açtı"
  • Tudor'un gelişi gibi gidişi de doğru olmadı. Böyle olmamasını isterdik. Igor Tudor bize 7.5 milyon TL'lik bir alacak davası açtı.
"Saygı nedeniyle öyle oturdum"
  • Rakibe saygı esastır. Biz böyle gördüğümüz için öyle davrandık. Kadıköy'de buzdolabı gibi durmak zorundaydım. Kimseden çekindiğim için değil, rakibe duyduğum saygı nedeniyle öyle oturdum.
"Aday olacağım"
  • Galatasaray başkanlığına şu anda da adayım. En zor dönemde arkadaşlarım elini taşın altına koydu. Arkadaşlarım iki ayda 190 milyon liranın üzerinde ödeme yaptı.

"Hakemler Galatasaray'a karşı çok cesur"
  • Hakemler, adil olacak. Yetkileri sağlıklı kullanacaklar. Churchill'e sormuşlar, 'Ne yetkiyi istiyorsun' diye. O da 'hakemlere verilen yetkiyi versinler yeter' diye cevaplamış. Hakemler Galatasaray'a karşı çok cesurlar. Faul, sarı, kırmızı... Ama rakiplere karşı çok cimriler.
"Nagatomo için çalışmalar sürüyor"
  • UEFA bu konuşmayı bile dinliyordur. Bir pot kırdım mı diye düşünüyorum çünkü monitoring yapıyorlar. Nagatomo için inşallah diyelim. Ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi biz bir şey söylersek hemen fiyatını arttırırlar.

    Geçen gün büyükelçi geldi. Nagatomo, Japonya-Türkiye arasında inanılmaz bir köprü oluşturmuş durumda. Japonlar, Galatasaray maçlarını takip ediyorlarmış. Stadımıza akın akın Japon geliyor, çok mutluyuz bundan.


#Mustafa Cengiz
#Galatasaray
6 yıl önce