|

Mustafa Denizli: Aykut Kocaman'ı tanıyamıyorum

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la ilgili "Aykut Kocaman bizim makul insanlarımızdan biri olarak bilinir. Ama bu yıl Aykut Hoca'yı tanıyamıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:23 - 5/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:43 - 5/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman

Deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'e konuşan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı:

"Aykut Hoca'yı tanıyamıyorum"
  • Aykut Kocaman bizim makul insanlarımızdan biri olarak bilinir. Benim de çok takdir ettiğim, yıllardır çizgisi belli, aklı başında konuşmalar yapan ve hepimizi mutlu eden açıklamaların sahibiydi. Ama bu yıl Aykut Hoca'yı tanıyamıyorum.
"
Şenol Güneş'i en çok yaralayan..."
  • Haklı dahi olsa, -ki bazı şeylerde haklı olduğunu zaten söylüyoruz- öyle ifadeler kullandı ki kendisi dahi inanıyor mu, bilemiyorum. Kendisi de 'Bu ben miyim' diye soruyordur. Özelikle Beşiktaş maçlarından sonraki açıklamaları... Belki de Şenol Güneş'i en fazla yaralayan, Aykut Hoca'nın konuşmaları oldu. Bazı konuşmalarına ben hep destek verdim 'Haklı' diye.
"Son derece doğal"
  • Maçların saatleriyle ilgili söylediğinde de haklıdır. O başka ama tanıdığımız Kocaman dışında bir profille karşı karşıyayız. İki düşünür, bir konuşur görüntüsünden çok uzaklaşmış. Evet, kritik maçların aynı saatte oynanması kimsede rahatsızlık oluşturmaz ama oynanmaması oluşturur. Bu endişenin dile getirilmesi son derece doğaldır.
#Mustafa Denizli
#Aykut Kocaman
6 yıl önce