|

Mustafa Denizli: Tayland'a gidiyordum

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, İstanbul ekibiyle anlaştığı gün Tayland'dan bir ekiple de görüştüğünü söyledi.

Yeni Şafak
12:26 - 19/10/2018 Cuma
Güncelleme: 12:38 - 19/10/2018 Cuma
Diğer
Mustafa Denizli
Mustafa Denizli

Teknik direktör Mustafa Denizli geçtiğimiz haftalarda Kasımpaşa'da göreve getirilmişti. Tecrübeli çalıştırıcı Habertürk'e verdiği röportajda İstanbul ekibiyle anlaştığı gün Tayland'dan bir takımla da görüştüğünü söyledi ve şunları dile getirdi:

  • Bu sene de aslında Süper Lig'den toplamda 4 teklif aldım. Ancak diğer 3'ü aklıma yatmadı. Mutlu, başarılı ve hedeflerime ulaşamayacağımı düşündüğüm için reddettim. Hatta Kasımpaşa'yla anlaştığım gün Tayland'dan bir takımla anlaşmak üzereydim. Baya uzaktı ama benim için ilgi çekiciydi. Tabii, Kasımpaşa'da benden önce görevde bulunan Kemal Özdeş kardeşim ve ekibi, burada başarılı çalışmalar ortaya koydular… Ancak ayrılıklar oluyor. Ligdeki her takımı olduğu gibi Kasımpaşa'yı da yakından takip ediyordum. Burada, 'Düşüncelerimi gerçekleştirebilir miyim?' sorusu kafamda umut verici olarak kafamda canlandı. Teklifi de net bir şekilde kabul ettim.
#Mustafa Denizli
#Kasımpaşa
6 yıl önce