|

Mustafa Denizli'den derbi tahmini

Süper Lig'de bugün oynanacak kritik derbiyi değerlendiren Mustafa Denizli, maçta favorisi olmadığını belirtirken, "Beraberliği yüksek ihtimal görüyorum" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
09:31 - 25/02/2018 Pazar
Güncelleme: 09:52 - 25/02/2018 Pazar
Diğer
Mustafa Denizli, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşadı.
Mustafa Denizli, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşadı.

Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe bugün Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç öncesi iki takımla da şampiyonluk yaşamış olan teknik direktör Mustafa Denizli, derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı maçta beraberliğin daha ağır bastığını ifade etti.

Hürriyet'e konuşan Denizli'nin karşılaşmayla ilgili yorumları şöyle;

"Beşiktaş kazandığında, 'geldim' der. F.Bahçe, kazanırsa 'gittim' der"

  • "Beşiktaş için 'sezon finali' diyorsan 'kaybetmesi' halinden söz ediyorsun. Çünkü final, bitmektir. Bitirir mi, çok kolay değil ama büyük yara alır. Kazanırsa rakibiyle puan puana gelecek ve üstteki ikiliyi izlemeye başlayacak. Beşiktaş, kazandığında 'Ben geldim' der. F.Bahçe, kazanırsa 'Beşiktaş gittim' der. F.Bahçe, Başakşehir’i yense de puan olarak geride. Beşiktaş’a yenilir ve Başakşehir’in de kazanacağını varsayarsak, puanlar 48-47-44 -44 olur. Beşiktaş galibiyetinde müthiş bir dörtlü oluşacak ve aralarında tek maçlık puan farkı kalacak. Başakşehir-Beşiktaş, G.Saray-Başakşehir maçları olağanüstü önem kazanacak. Beşiktaş kazanırsa bunların 6 puanlık maçları başlayacak. F.Bahçe kazanırsa 47’ye çıkacak. G.Saray ile evinde oynayacak. F.Bahçe galibiyetinden yüzde yüz etkilenecek iki takım var: Başakşehir ve Beşiktaş. Her sonuç olabilir ama favorim yok açıkçası. Beraberliği yüksek ihtimal görüyorum. Derbi, Beşiktaş’ın dönüş yapabileceği bir maç olarak duruyor. Yenerse Bayern unutulur ve şampiyonluk umutları rakipleri kadar olur. F.Bahçe, berabere kalsa da çok büyük bir kaybı olmaz."
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Mustafa Denizli
6 yıl önce