|

Mustafa Kapı'nın hedefi Avrupa'ya transfer olmak

Galatasaray'dan ayrılma kararı alan genç yetenek Mustafa Kapı'nın Trabzonspor ile anlaştığı iddia edildi. Ancak kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre böyle bir anlaşma söz konusu değil ve oyuncunun hedefi Avrupa'da forma giyebilmek.

Mustafa Göksel
13:32 - 27/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 14:06 - 27/05/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Mustafa Kapı, Galatasaray formasıyla geçen sezonun ilk yarısındaki Sivasspor maçında da forma giymişti.
Mustafa Kapı, Galatasaray formasıyla geçen sezonun ilk yarısındaki Sivasspor maçında da forma giymişti.

Galatasaray'ın sözleşme teklifini geri çeviren ve ayrılık kararı alan genç oyuncu Mustafa Kapı'nın Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.

Edindiğimiz bilgilere göre iki taraf arasında yapılmış bir anlaşma yok. Galatasaray'dan ayrılma kararı aldıktan sonra Avrupa'da oynama isteğini açıkça dile getiren genç oyuncuya özellikle La Liga'dan ciddi tekliflerin geldiği belirtiliyor.

Galatasaray altyapısında dikkat çeken bir performans sergileyen Mustafa Kapı, forma şansı bulamayacağını düşündüğü için sarı kırmızılılar ile yollarını ayırmıştı.

  • Milli Takımın alt yaş kategorilerinde de forma giyen oyuncu, Galatasaray formasıyla 14 yaşında sahaya çıkmıştı. Dönemin teknik direktörü Riekerink, Mustafa Kapı'ya Levski Sofia ile oynanan hazırlık maçında şans vermişti.



#Mustafa Kapı
#Galatasaray
#Trabzonspor
4 yıl önce