|

Nabil Dirar çocukluğunu anlattı

Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Nabil Dirar, çocukluk dönemi ile ilgili bilinmeyen yönlerini kulüp televizyonuna anlattı.

Yeni Şafak
10:10 - 3/03/2018 samedi
Güncelleme: 11:19 - 3/03/2018 samedi
Nabil Dirar bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 3 gol atarken 4 de asist yaptı.
Nabil Dirar bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 3 gol atarken 4 de asist yaptı.

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Nabil Dirar, kulüp televizyonunda yayınlanan bir programda küçüklüğüne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Faslı futbolcu zor bir çocukluk geçirdiğini ve babasını 1 yaşındayken kaybettiğini söyledi ve şunları kaydetti:

"Ağabeyime baba derdim"
  • Babamı 1 yaşımdayken kaybettim, açıkçası babamı hiç tanımadım yani, bebeklik dönemindeydim. Büyük ağabeyime 'baba' diye seslenirdim küçük yaşlarda, çünkü onu babam zannederdim. Güzel bir çocukluk geçirdim, herkes gibi çok eğlendiğim bir çocukluktu. Çok fazla imkanımız olmamasına rağmen, mutlu bir çocuk olma şansını yakaladım.
"Oto tamirhanesinde çalışıyordum"
  • 2 gün okula gidiyordum, okuldan ayrı olarak da 3 gün çalışıyordum bir oto tamirhanesinde. Arabaları çok sevdiğim için, arabalarla ilgili her şeyi seviyordum, yarışları seviyordum. Bu nedenle arabalara gerçekten ilgiliydim, ama öyle bir otomobil pilotu olmak gibi bir düşüncem yoktu. Ama böyle bir iş yapmak istiyordum. Bunun yanında da düşük bir seviyede futbol oynamak istiyordum, biraz hayatımı kazanabilmek için.

"Ronaldo gol atınca sevindim, ağabeyim tokat attı"
  • İlk defa bir maç izlediğim dönemi hatırlıyorum, 1998 yılıydı. Fas Brezilya'ya karşı oynuyordu. Ben Ronaldo'yu çok beğenirdim. Kardeşlerimle beraber bir kafedeydik. Ronaldo Fas'a karşı bir gol atmıştı. Ben futboldan çok anlamazdım o zamanlar, ayağa kalktım ve bağırdım, daha sonra ağabeyimden enseme tokadı yedim hemen, onu hatırlıyorum. Çünkü 'golü Brezilya attı, sen ne yapıyorsun?' dedi bana.

#Nabil Dirar
#Fenerbahçe
il y a 6 ans